Moderators drak3go Odesláno Červen 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 Měl by někdo zájem o tuhle raritu? Jde o oficiální produkt Naughty Dog ve spolupráci s Mondo. Obsahuje hudbu z dema, prezentovaného na letošním E3 a novou skladbu ze hry, zaznamenané na speciálním modrém vinylu. 7" vinyl obsahuje “Little Sadie” od Crooked Still, kterou lze slyšet v úvodní taneční sekvenci dema, a kompozici “The Last of Us (Cycles)” Gustavo Santaolalla, předvedenou při zahájení Playstation Showcase v noci v pondělí při konání E3. Vinyl je vložen do 7" obalu s novou, dosud nevydanou kresbou z The Last of Us Part II. Strana A Little Sadie - Performed by Crooked Still Strana B The Last Of Us (Cycles) - Performed by Gustavo Santaolalla Cena za limitovaný vinyl $15 + poštovné $19, které se podělí počtem případných zájemců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 Pokud bychom se podělili na poštovném tam se mnou počítej kamaráde Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2018 Též bych měl zájem a pokud se podělí poštovné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlik13 Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2018 Take bych mel zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2018 Já bych měl taky určitě zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 25, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 @karlik13 @Lukas1212 zkusím, jestli mi ještě navýší objednávku a dám vám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Díky, že to zkusíš. Snad to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlik13 Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Taky dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 30, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2018 Všichni zájemci, co jste se mi doteď ozvali, máte své počty kusů zajištěny. Podařilo se mi navýšit objednávku a v tuto chvíli mám ještě poslední dva kusy volné. Rowan reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2018 Já bych jeden kus vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Necromaniac Odesláno Červenec 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2018 Mám zájem taky o jeden kus, pokud je ještě volný. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifindr Odesláno Srpen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2018 Pokud by byl jeden kus, tak bych taky vzal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 1, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2018 Pokusím se, ale nemohu slíbit. Objednávka je už uzavřena a v polovině srpna by už měli distribuovat. Dám vědět, jestli se mi podaří zajistit ještě kus navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2018 Jen pro představu o velikosti ;)(Foto převzato z fcb sberatelske skupiny)Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk drak3go a Kamel reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2018 drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2018 Wow, ta deska je parádní A to zabalení se mi moc zamlouvá, tak doufám, že nám těch 15ks nebo kolik jich nakonec je zabalí neméně kvalitně Rowan reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 28, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2018 Necromaniac, Kamel a Maram45 reagoval na 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Tak hlavně, aby vám to přišlo co nejdříve, mě od dodání, ve chvíli, kdy mi přišel tento mail, dělilo cca 28 dní. A držím pěsti, ať nedělají problémy celníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 17, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2018 djbrouk, Necromaniac, Maram45 a 3 others reagoval na 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2018 najs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2018 Co na to říct, tohle video to od času 1:01 vystihne asi nejlépe drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 18, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 Tak jsem se včera večer pustil do zabalení všech zásilek tak, abych je mohl dnes všechny najednou expedovat k vám. To, co se zprvu zdálo být chvilkovou záležitostí se nakonec ukázalo být docela slušnou noční šichtou a po dokončení jsem si říkal, že dělat něco takového v případě nějaké objemné sběratelské edice, tak to asi balím až doteď Doufám, že úsilí vložené do balení nepříjde v niveč a že k vám všem dorazí zásilky ve stavu, v jakém jsem je dnes předával mnohdy nevyzpytatelnému kurýrovi zvanému Česká pošta. Takhle to tedy nějak vypadalo 1. Každý vinyl byl nejdříve vložen do samostaného sáčku, to aby při odstraňování lepící pásky z balení nedošlo k poškození jeho vlastního obalu 2. Další vrstvou ochrany měl být karton a proto bylo nutné připravit dostatečné, na míru dělané množství 3. Každý vinyl dostal takový kus kartonu po obou stranách 4. Kdo byl nenasyta a objednal si více než 1ks (byly snad tací?) musel přijít na řadu sendvič 5. Ke zpevnění bočních stran byla použita kombinace dostupných balících materiálů 6. Takto celé připravené to dostalo svrchní vrstu v podobě bublinkové fólie 7. Takto zabalené byl každý vinyl nakonec vložen do bublinkové obálky s předtištěnými adresami a tradá na cestu za vámi Teď vám všem postupně rozešlu do zpráv podací čísla zásilek pro možnost online sledování jejich doručení a s předpokladem zítřejšího doručení budu netrpělivě očekávat vaši zpětnou vazbu s potvrzením bezpečného přijetí nepoškozené zásilky To je k tomuto tématu asi vše, doufám, že vám tento artefakt do sbírek přinese stejnou radost, jako mně a třeba zase někdy u dalšího "group buy" panzpohadky, Necromaniac, Maram45 a 6 others reagoval na 8 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 very nice job! btw jiz jsem videl inzeraty za 4k prodej vinilu, tak snad vsichni zda to maj do sbirek drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 Ty jsi blázen kamaráde...ale toho nenasytu si vyprosuju jako Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 18, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 před 10 minutami, mirai_trunks napsal: very nice job! btw jiz jsem videl inzeraty za 4k prodej vinilu, tak snad vsichni zda to maj do sbirek Rád bych tomu věřil, protože mě to fakt stálo času a úsilí (od neustálého navyšování počtu ks v objednávce, dojednávání přepravy, komunikaci s celnící až po zabalení a odeslání). Můj ve sbírce zůstane do doby, než se jednoho krásného dne rozhodnu se svojí sbírkou skoncovat nadobro. Ostatním přikazovat nelze Btw skoro takovou cenu jsem dal za červené vydání stejného vinylu, ale jeho vyjímečnost mi tu investici ospravedlnila Jo a Rowane, víš jak je to s tou potrefenou husou .... Rowan reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts