niasis Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Ahoj přátelé, mám PS 4 Slim 500 GB, už je skoro zaplněn. Mohu svůj HDD z notebooku vložit do PS 4 a měnit disky? Že bych některé hry hrál na jednom HDD a některé hry na druhém HDD? Přijdu o záruku, když to udělám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 O záruku nepřijdeš jediná podmínka je aby byl hdd 2.5" a výškou max. 9 mm, kapacita je max. 2tb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 To meneni disku ti nebude fungovat. Jedine, ze ten druhy budes mit jako externi HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 jak pise manoust, pripoj to jako externi disp pres ramecek a jsi vcajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Září 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Já právě, že jsem chtěl na jednom HDD mít hry z PS store a na druhým bych hrál hry co mám na DVD. Takhle by to nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Ne, jedine pokud si das ten druhy hdd jako exterak. Tak bys mohl mit hry stazene ze store na exteraku a hry co mas na DVD mit primo v konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Takze kdyz mam plny hdd 1TB tak vymenit ho za jiny 2TB nepripada do uvahy? Ani za predpokladu preneseni bitove kopie disku na novy disk a prekopirovani bootblocku pred dd v linuxu? Je tam na disku nejaka signatura ci co?Externi nechci bo je PS4 na zdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Proc ne ? Vymenit ho muzes, ale myslim si, ze na 99% ti to prekopirovat pres PC nepujde, urcite je to nejak chranene. Zdrejme budes muset proste stahovat vse znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 To asi neni problem stahovat vse znovu (obvykle staci jen obnovit licence ne?), jde o to, jak PS4 s harddiskem nabootuje? Firmware je nejspise na harddisku ne? EDIT@SAIXX pořád a stále dokola tvoje problémy s citací. Přečti si laskavě pravdila pořádně a ještě jednou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Ne, budes si muset stahnout z netu FW a pres flashku ho nahrat na ten novy HDD pres psko. Hry budes muset znovu cele stahnout. Navic prijdes o vsechno ostatni fotky/videa, savy, pokud si je nezazalohujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2018 Já to velmi stručně udělal takto: na externí disk 500GB jsem si vytvořil zálohu celého disku v PS4 500GB, pak jsme v PS4 vyměnil starý disk za nový 2TB (seagate mometus)-záruka se tím neztrácí, podmínka byla 2,5 a výška max 9mm. Pak připojil externí disk se zálohou a přenesl data na nový interní 2TB HDD, celé to pár hodin vzalo. Starý interní hdd z PS4 jsme dal do rámečku (na aukru sehnal za 130Kč) a používám jako externí HDD, poměrně slušná rychlost přenosu při kopírování 25-30Mb/s. Mimo jiné je potřeba také kopírovat savy a aktuální system software. Vypadá to celé složite ale nakonec to bylo v pohodě, PS4 má dost user friendly systém. Postup je také zde:https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/system---hardware/storage---data/upgrade-playstation-4-hdd/ A nebo se na vše vyprdni a kup si externí HDD, musí být USB 3.0 a zapoj do PS4 a používej jako rozšířené úložiště (i když jej máš "na zdi" umístění jde jistě nějak vymyslet). Já mám tento asi 2 roky a no problem: https://pevne-disky.heureka.cz/maxtor-samsung-m3-portable-2tb-2_5-usb3_0-stshx-m201tcb/# a nebo 4TB, ale ten je od cca dalších 1400Kč dražší. Otázka kolik budeš mít her, já mám interní 2TB a externí taky 2TB a volnýho místa už mám jen 400GB a jen nový RDR2 má mít přes 100GB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2018 Pokud vim, tak 4TB se nedelaji tak male, aby se vesly do pska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2018 Měl jsem na mysli externí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2018 Jedna otazka k tejto teme. Ked som pred par rokmi vymenil povodny 500GB disk za 2 TB, vsetko som musel instalovat, aj system,aj hry...komplet. Keby som sa po case rozhodol vratit naspat ten povodny 500GB, cakalo by ma to iste? Alebo tam by som nemusel uz nic riesit a zostali by tam tie povodne veci aj s tym starsim firmwarom a len by sa automaticky aktualizoval na najnovsiu verziu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2018 Jestli jsi ten puvodni disk nesmazal, tak by tam melo vsechno zustat, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2018 Otázka je jestli ho konzole vezme zpět a nebude ho chtít nejdřív naformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2018 To je taky pravda no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.