Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins Creed: Odyssey


Saddako

Recommended Posts

Tak jaké jsou vaše názory a zkušenosti s nejnovějším Assassinem?

Po grafické stránce to sice vypadá hezky, ale přijde mi, že už je ta hra o něčem jiném :( Narazil jsem na plno bugů (drop pod texturou, mobové pod texturou) a stejně tak mi moc nesedí herní model. Asi bych spíš uvítal další datadisk pro Origin (s jeho modelem) než tohle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě naprostá spokojenost a posun o kousek dál, oproti Origins. Je to z toho plnohodnotné RPG, což mi naprosto vyhovuje, serie AC ušla významnou evolucí a podle mě je to jedině dobře. Poslední díly do Origins mě míjely, Origins sem si naprosto užil (Egypt se mi tedy líbí více než Řecko), ale Odyssey je v mnoha směrech lepší. Příběh mi přijde zajímavější, do AC se konečně dostal solidní hůmor. Reakce Alexiose je zábavná, když to porovnám s věčně rozhněvaným Bayekem. Taktéž mise mi přijdou zajímavější, ale konečně hodnocení napíši alespoň po 40 hodinách, zatím sem odehrál nějakých 15 :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Můžeš si to udelat stelth když chceš. Pojednávat o tom proc se to jmenuje assasisn creed kdyzbtam zadnej assasin neni jen zoldak s kusem ulomeneho klacku ma ale taky neco do sebe. Mozna mohli rozjet nove IP radeji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten český překlad je takový komický. Asi překládali hlavně pro postavu Kassandry. Já hrál za Alexiose a některé věty v ženském podání zněly zábavně :D

 

Jinak naprostá spokojenost, mám za sebou asi 55h, je to dohraný a přesto tam jsou ještě vedlejšáky a neobjevená místa. Už jsem se teda docela modlil za konec, protože potřebuju ještě normálně fungovat. Snad časem udělají něco jako Trial of Gods v Originu. 

 

Nejvíc se mi líbila kombinace Aganemonova zbroj + Tifonova čepel, nepřátele hořeli jak sardinky! A na silné nepřátele si vemte luk, sekat je zbraní je docela opruz. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu