Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak jaké jsou vaše názory a zkušenosti s nejnovějším Assassinem?

Po grafické stránce to sice vypadá hezky, ale přijde mi, že už je ta hra o něčem jiném :( Narazil jsem na plno bugů (drop pod texturou, mobové pod texturou) a stejně tak mi moc nesedí herní model. Asi bych spíš uvítal další datadisk pro Origin (s jeho modelem) než tohle.

Odesláno

Za mě naprostá spokojenost a posun o kousek dál, oproti Origins. Je to z toho plnohodnotné RPG, což mi naprosto vyhovuje, serie AC ušla významnou evolucí a podle mě je to jedině dobře. Poslední díly do Origins mě míjely, Origins sem si naprosto užil (Egypt se mi tedy líbí více než Řecko), ale Odyssey je v mnoha směrech lepší. Příběh mi přijde zajímavější, do AC se konečně dostal solidní hůmor. Reakce Alexiose je zábavná, když to porovnám s věčně rozhněvaným Bayekem. Taktéž mise mi přijdou zajímavější, ale konečně hodnocení napíši alespoň po 40 hodinách, zatím sem odehrál nějakých 15 :-)

Odesláno

Ten český překlad je takový komický. Asi překládali hlavně pro postavu Kassandry. Já hrál za Alexiose a některé věty v ženském podání zněly zábavně :D

Jinak naprostá spokojenost, mám za sebou asi 55h, je to dohraný a přesto tam jsou ještě vedlejšáky a neobjevená místa. Už jsem se teda docela modlil za konec, protože potřebuju ještě normálně fungovat. Snad časem udělají něco jako Trial of Gods v Originu. 

Nejvíc se mi líbila kombinace Aganemonova zbroj + Tifonova čepel, nepřátele hořeli jak sardinky! A na silné nepřátele si vemte luk, sekat je zbraní je docela opruz. 

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu