Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Středa ve 17:37 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Středa ve 17:37 tak založ:) tady je tak 5 lidí celkem. Nebo zkusit štěstí na FB. Tango23 reagoval na 1 Citovat
craig27 Odesláno Středa ve 19:58 Nahlásit Odesláno Středa ve 19:58 před 3 hodinami, alex46259 napsal: Ono je to tady pěkně mrtvej ten prodej.. chtělo by to založit něco novýho. Já myslím, že tady na fóru je vše v naprostém pořádku, už řadu let. A to, že tu vázne prodej, bude nejspíš tím, že nevychází tolik titulů jako dřív... Zase, když vyjde nějaká novinka, okamžitě se tu objeví nějaké nabídky. Za mě A pokud máš zájem o nějakou konkrétní hru, stačí tady napsat požadavek a určitě ti někdo zde z přítomných dá echo liborpoulik, Tango23, duffy a 3 others reagoval na 5 1 Citovat
duffy Odesláno Čtvrtek ve 04:35 Nahlásit Odesláno Čtvrtek ve 04:35 sekundár Avatar: Frontiers of Pandora : Complete edition (PS5/PRO) cena 450,- sekundar Ride 6 (PS5/PRO) cena 600,- primar 800,- sekundár Styx:Blades of Greed (PS5) cena 350,- primár The Crew Motorfest (PS5/PRO) cena 250,- primár Crimson Desert (PS5/PRO) cena 900,- primár John Carpenter’s Toxic Commando (PS5/PRO) cz titulky cena 500,- Citovat
Lukasneo Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Ja jsem tu spokojeny, vse co vyjde ma pan sef a to me staci:) Citovat
liborpoulik Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Já si také nemůžu stěžovat, první slot v životě jsem kupoval asi před půl rokem, nikdy jsem sdíleným hrám příliš nefandil, preferoval jsem fyzické verze, ale teď už mi na tom tak nesejde, když je dotyčný člověk ověřený, není důvod mít obavy. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.