Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 11 tak založ:) tady je tak 5 lidí celkem. Nebo zkusit štěstí na FB. Tango23 a Lukasneo reagoval na 2 Citovat
craig27 Odesláno Březen 11 Nahlásit Odesláno Březen 11 před 3 hodinami, alex46259 napsal: Ono je to tady pěkně mrtvej ten prodej.. chtělo by to založit něco novýho. Já myslím, že tady na fóru je vše v naprostém pořádku, už řadu let. A to, že tu vázne prodej, bude nejspíš tím, že nevychází tolik titulů jako dřív... Zase, když vyjde nějaká novinka, okamžitě se tu objeví nějaké nabídky. Za mě A pokud máš zájem o nějakou konkrétní hru, stačí tady napsat požadavek a určitě ti někdo zde z přítomných dá echo Vrkoslav, Tango23, okajos a 5 others reagoval na 6 2 Citovat
duffy Odesláno Březen 12 Nahlásit Odesláno Březen 12 sekundár Avatar: Frontiers of Pandora : Complete edition (PS5/PRO) cena 450,- sekundar Ride 6 (PS5/PRO) cena 600,- primar 800,- sekundár Styx:Blades of Greed (PS5) cena 350,- primár The Crew Motorfest (PS5/PRO) cena 250,- Citovat
Lukasneo Odesláno Březen 14 Nahlásit Odesláno Březen 14 Ja jsem tu spokojeny, vse co vyjde ma pan sef a to me staci:) Citovat
liborpoulik Odesláno Březen 14 Nahlásit Odesláno Březen 14 Já si také nemůžu stěžovat, první slot v životě jsem kupoval asi před půl rokem, nikdy jsem sdíleným hrám příliš nefandil, preferoval jsem fyzické verze, ale teď už mi na tom tak nesejde, když je dotyčný člověk ověřený, není důvod mít obavy. Lukasneo reagoval na 1 Citovat
duffy Odesláno Březen 15 Nahlásit Odesláno Březen 15 primár John Carpenter’s Toxic Commando (PS5/PRO) cz titulky + bonus SlavicPunk: Oldtimer (PS5) cena 500,- Citovat
alex46259 Odesláno Neděle ve 08:21 Nahlásit Odesláno Neděle ve 08:21 stále volný sekundár resident evil requiem -500,-Kč majitel Duffy Citovat
Puuuma Odesláno Pondělí ve 07:35 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 07:35 Prodám Sekundar Call of Duty BO7 500Kč majitel Duffy Citovat
Marr Odesláno Pondělí ve 09:22 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 09:22 Nemá náhodou někdo primár na Stalkera 2? Citovat
Lukasneo Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Zdravim ve skupine, neni tu uzivatel co me nabizel Resident Requiem primar za 650Kc? Kdyztak prosim napis email. Citovat
Manoust Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Prodam sekundar Forza Horizon 5 + Demon Souls (TR store), forza ma cz titule - 350 Citovat
duffy Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou primár John Carpenter’s Toxic Commando (PS5/PRO) cz titulky + bonus SlavicPunk: Oldtimer (PS5) cena 500,- sekundar Ride 6 (PS5/PRO) cena 600,- primar 800,- sekundar Age of Mythology: Retold Premium Edition (Kompetka) (PS5) cena 350,- sekundár Crimson Desert (PS5/PRO) cena 700,- Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.