prokoppd Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Veď jasné to viem ale mne nejde zmeniť ani titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Tak znovu - hru mas z CZ/SK distribuce???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Jaj tak, prepáč zle som prečítal tvoj príspevok. A to prosím ako zistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Tam, kde jsi hru koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Podle toho, jaký máš region ps store. Jestli máš čr, svk nebo třeba us či uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Región bol UK, skúsil som ho zmeniť na cz ale nepomohlo. Keď ho mam teraz na cz a hru dám stiahnuť odznova pôjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Nepujde, mas hru koupenou pro zapadni trhy. Ta bohuzel vychodni jazyky vetsinou neobsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Doteraz som to tak mal a stiahol viac ako desať hier a vždy obsahovali titulky cz. A druhá vec prečo tam teda mám iba anglicky poľský a ruský jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Tak bohužel dg češtinu v uk storu asi nemá. Polské a ruské titulky jsou tam asi kvůli množství polských instalatérů a ruských agentů v uk. Ale vážněji, hry co majů českou lokalizaci radši kupuju na cz/sk store nebo diskovky, je to jistější. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 @prokoppd Vsadit boty na to bohuzel nikdy nemuzes. Kupuj hry podle sveho domovskeho regionu, to je jedina jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Duben 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2019 Čauky. Dneska jsem chtěla pokračovat v misi "chceš se nechat zabít". Hru jsem si před tím pro jistotu i manuálně uložila na pozici, jak na konci vylezl Dacon z ty garáže a měl jít zachránit parťáka před mučením. I když mi připadalo, že i hra by tam mohla udělat autosave. Každopádně dnes chci tedy pokračovat a musím hrát celou misi od začátku. U některých her se mi pozice v misích ukládaly a nemusela jsem je hrát od znova. Takže se chci zeptat, zda se vám to taky stalo, že jste to manuálně uložili v průběhu mise, ale stejně museli hrát od znova a nebo vám ukládaní v průběhu mise normálně funguje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2019 Ahoj, ukládání v průběhu mise jsem zatím zkusil dvakrát a vždy se mi hra pak načetla na tom místě. U tvého případu vidím spíš problém v tom, že záchrana Boozera a události po něm jsou celkem důležité na příběh, proto si myslím, že je první nutné dokončit tu záchrannou misi plus pak dojít si pro svého mopeda a opravit ho. Pak by mělo manuální ukládání fungovat i v průběhu mise, pokud si u mopeda. A autosave je tuším v průběhu misí na určitých místoch automatický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Popravdě nevím zda manual funguje během mise. používám quicksave a ty autosavy jsou mistama blbě dělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Duben 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Díky za odpovědi. Vyzkouším. Ta mise zas tak dlouhá není, když už víš, kam máš jít a kde co sebrat. Takže mi nevadí si ji zahrát znova. Spíš do budoucna, abych věděla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Tak ja som začal hru hrať s tým že je po anglicky (digitálna so store), Ale predsa mi to nedalo a zaobstaral som si hru na Blueray disku s cz titulkami. Teraz ma ale hlavne zaujíma keď nainštalujem hru znovu z disku a začnem hrať (poprípade vymažem tú digi) ostanu mi SAVY a budem môcť pokračovať alebo musím začať odznova? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Vetsinou jinej region ma jiny savy. takze nejspis odznova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Duben 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 A hlavně taky savy z digi edice jsou jiné než z disku. U jakékoliv hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2019 Jaj tak potom asi smola. No nič. Veď zajtra to skúsim. Ale Ďakujem, ja som si myslel že by to mohlo fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Květen 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2019 Prosim o radu, podle ktery bych se chtel rozhodnout, jestli si mam hru koupit. Teda, je to akcni hra, kde se strili? Neni to stylem hrani spis jako RDR2 na motorce? Ja nechci moc koukat na videa kvuli spoilerum, ale co jsem proklikal par videi, tak vzdycky vidim bud jak chlap jede na motorce nebo jak pobiha kolem, ale nikdy jsem nevidel, ze by strilel... takze, je to strilecka nebo je strileni minimum a spis se jezdi a beha z bodu A do bodu B, aby se mluvilo s osobou X, ktera zada ukol, abych v miste C promluvil s osobou Y? Napriklad ve srovnani s Last of Us (tam to bylo tak akorat) nebo posledni Tomb Raider, kde bylo akce strasne malo (na rozdil od 2 predchozich). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2019 Ve hre je rozhodne akce dost. neni mise, kde by se nestrilelo. teda par misi kde se jen musis proplizit kolem a nezabijet. Dost velky procento je mlaceni cimkoliv najdes, noha od stolu klacek s hrebikem, bo alespon ze zacatku je naboju malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2019 Hra nezmernych moznosti. Například se těším až manas potká medvědici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 6, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2019 O chlup vedle je tu recenze, precti si ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2019 Časovači tumorů, je to open world a občas na nějaké glitche narazíš ale přijde mi, že je jich míň než třeba ve wičeru3 ve stejném odstupu od vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Květen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2019 Ahojky, mám ještě takovej dotaz. Našla jsem odstřelovací pušku v táboře Rapperu. Když jsem si ji chtěla uložit ve skříni zbraní, tak mi to ta hra neumožňuje. Lze nalezené zbraně ukládat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2019 Ne. ve skříni jsou jen koupene zbrane nebo zbrane ziskane jako odmena za ukoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.