Akumazensho Odesláno Květen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Datum vydani 08.11.2019 Zatim to nema zadny eShop. Death Stranding - Special Edition 1999Kc na Xzone https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=3958 NobodyAnswers reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Stopro předobjednávka hned, jak bude sběratelka dostupná u nás. Snad to bude za rozumnou cenu, protože to je v USA za nějakých 200 dolarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 29, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Imho to zase bude mit jenom JRC a bude se losovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Tady info popr ... budeme doplnovat popr i moznosti kde pořídit Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 29, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Tak jako prvni to ma game.co.uk: https://www.game.co.uk/en/m/death-stranding-collectors-edition-uk-retail-game-exclusive-2571850 tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2019 Ted to dostal amazon.com, 250 USD s dani i postovnym: https://www.amazon.com/Death-Stranding-PlayStation-4-Collectors/dp/B07SFZWVYK/ref=pd_rhf_eetyp_p_img_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=XYFMWZXG3GBKB7J3AXCX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2019 https://www.herni-svet.cz/death-stranding-collectors-edition-ps4 Herní Svět má jako první předobjednávku za 4799 kč Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 31, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2019 Dik moc za link na Herni Svet. Jsem zvedavej jak dlouho mi ta predobjednavka vydrzi. Dle dostupnych informaci ma by exklusivni prodejce v CR zase JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpodo Odesláno Červen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2019 Jelikož je už vyprodáno, tak doufám že buď přidají další kusy na hernim-svete nebo začne prodej i na jiných eshopech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2019 Kdo jste stihli předobjednat? Já bral z Amazonu a chtěl jsem si udělat i záložní variantu u Herního světa, ale než jsem vyplnil objednávku, byla fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2019 Tak na americkém je pryč, ale tady stále je https://www.amazon.de/dp/B07SGJ2MMJ/ref=mp_s_a_1_7?keywords=Death+stranding&qid=1559400021&s=gateway&sr=8-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 13, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2019 Tak to vypada ze v CR bude mit exklusivitu zase JRC. Otazkou je co bude s objednavkami z Herniho sveta: Chceš něco víc? Exkluzivně pouze v JRC můžeš získat sběratelskou edici Death Stranding, kterou každý pořádný hráč musí mít ve své sbírce! Předobejdnávky spustíme na našem e-shopu v průběhu podzimu, tak sleduj naše sociální sítě a web, ať ti sběratelka neuteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2019 Dalsi JRC huraaa akce no uz se tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červenec 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2019 Covery odhaleny. Myslím, že mohli nabídnout lepší art. Viz třeba přiložené foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 Pánové, máte nějaké info o sběratelkách, které má mít židjrc? Tuším někdy v červenci psali, že předobjednávky budou spouštět v září a veškeré informace jsou o edici pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 Vymekli a maji kulovy je muj tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 Právě...to samé mě taktéž napadlo. Ještě jim napíšu mail, ale kdo ví, kdy odpoví. Na Cyberpunk mi ani neodpověděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 taky cekam, ze tech 5 ks co prijde maj jiz interni majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2019 No, nedávno jsem se ptal na prodejně a bylo mi řečeno, že v interním systému je uvedeno, že už někdy v červnu proběhlo první kolo předobjednávek. Já na to, že přeci má být až v září, ale on, že už bylo vážně nějaké první v červnu a v září prý bude druhé . Takže bylo nějaké, o kterém se venku nevědělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2019 Proběhlo leda interní kolo předobjednávek pro zaměstnance (čti přeprodavače :D) a my slušní sběratelé= zase dostanem leda hnědym do ksiftu :D. Těšme se na inzeráty "prodám extremně limitovarnou....9999,-, při rychlém jednání poštovné za polovinu" mirai_trunks a Hráč123 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2019 No, možná by nám mohl na toto téma odpovědět jeden zdejší mod, co dělá podavača v židjrc... Nebo sa jen před vánoci dočkáme inzerátu, kde "za kamaráda" prodává sběratelku DS jako to bylo u dejs gone? mirai_trunks a perrek reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2019 klidne pod anonymnim uctem not_jrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2019 Nebo třeba učet s nickem koleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2019 nebo ovar. panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.