Kamel Odesláno Září 26, 2019 Nahlásit Odesláno Září 26, 2019 Progamingshop.sk pořádá karlovarskou losovačku o pár kousků Death Stranding podobně jako u nás probehla losovačka o sběratelku Days Gone u židjrc. Pokud nevíte, co znamená pojem Karlovarká losovačka, zeptejte se experta @Mandaz nebo googla. V každém případě si u PGS.sk můžete vytvořit předobjednávku a doufat že 10.10.19 v 10 hod. vás vylosují na streamu instagramu. Jo a ještě jedna technická...Rovnou se na to vy ser te, protože se hádat s čobolama o dopravení edice do ČR je zážitek na několik týdnů a stejně vám to v lepším přápadě nedoručí, v horším budou požadovat platbu předem na slovenskou banku a pěkně mastný poštovný :D, ale upozornit sem všechny přítomné musel, třeba pro někoho bude tahle edice fapuke . AD2: Vznesl jsem asi dvacátý dotaz na židjrc ohledně edic v čr...Odpověděli mi na instagramu se smutnými smajlíky, že Cybersypačovina 2077 jim dává zabrat a teď nebudou řešit nic jiného, než předobjednávky té ultradrahé edice a rejžování peněz nebohých sberatelů...Pak Tlou2 a pak asi teda budou řešit sběratelku Death Stranding...Takže v den vydání si edici vyzvednou prodavači židjrc, těsím se na nabídky na fb . Hráč123 a Maram45 reagoval na 2 Citovat
Akumazensho Odesláno Září 26, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2019 No JRC chapu, ze Cyberpunk jim dava zabrat. Rozdelit 15 kousku mezi 30 zamestnancu to je zapeklity orisek. mirai_trunks, Hráč123, Mandaz a 2 others reagoval na 5 Citovat
Hráč123 Odesláno Září 29, 2019 Nahlásit Odesláno Září 29, 2019 Tak u nas oznameno....sberatelka 799 AED a ps4 PRO 1799 AED... Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 29, 2019 takze cena v czk bude tak 5990kc. a dostupnost nula Citovat
Akumazensho Odesláno Říjen 5, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2019 Ted mi prislo z Amazonu.de, ze mi rusi objednavku. Pry dostanou mene kusu nez jim bylo slibeno. To se mi u Amazonu jeste nestalo. Sem zvedavej jak dopadne objednavka z Herniho Sveta, zacinam se pomalu bat. Citovat
Maram45 Odesláno Říjen 5, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2019 Mně zatím za Amazon.com nic nepsali, snad je ani nenapadne se s něčím takovým ozvat! Ještě počkám, jak se vyvrbí to JRC, protože hlásili původně cenu jen 4k a radši bych, aby to nešlo až zpoza velké louže (navíc za 6k). Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 8, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 Jeste se ani neprodava a uz zdrazila ze 4 na 5 tisic. Citovat
Kamel Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 A to sem ráno ještě koukal na cenu 3999 :D, to sou židáci :D. Tak teď nevím, jestli ty preordery zítra hlídat nebo na to házet draka :D. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 8, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 Zejtra uz bude za 6 Citovat
Lukas1212 Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 Zjistili, že je o ni moc velký zájem, tak ho chtějí redukovat. Jako se to všem povedlo u Cyberpunku Jina na IG se vyjadřovali v kometáři, že měli špatnou cenu, na kterou je upozonili lidi i Playstation. Citovat
Kamel Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 A víš že bych se tomu ani trochu nedivil a odůvodní to tím, že je extrémně limitovaná a nebylo jí jednoduché dostat na český trh. Ve skutečnosti muselo pár zaměstnanců se vyškrábat přes Himaláje, bojovat s místními kmeny v čínských lesích, přeplout moře, aby mohli ukrást 5 krabic a donést je nám zákazníkům. Cena 6 tisíc zahrnuje vyplacení rodině zesnulého pracovníka, který se utopil na moři, dalšího kterého roztrhala puma a posledního, který se ztratil na hřebenu hory, takže cena 6 tisíc je vlastně málo a můžeme být rádi, že nám poskytli tuto jedinečnou nabídku. Cena je platná do doby než se zase objeví záhadný tanker narvaný po můstek sběratelskými edicemi Det Štrendyng a židjrc bude nuceno stáhnout cenu na 2999. Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Maram45 Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 5K ještě dám, za tu jistotu, že si to budu moct při převzetí na prodejně zkontrolovat a nebude mi to lítat nad Atlantikem. Takže tentokrát žádné "těžké pocity" Citovat
Kamel Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 Já se budu rozhodovat a zkusím objednat, kdyžtak to nějakému medvjedovi nebo komukoliv přenechám. Co mi nejde do hlavy, tak jak si objednal Cybersypačovinu z pšonska. Mě to prostě nejde, vždy mě to hodí na CZ odkazy a nelze objednat z jejich ofiko storu. Citovat
Hráč123 Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 Jeste ze se nemusim pretahovat o ty 4,83 kusu co budou k dispozici po dobu 3,47 vterin zitra na webu...hodne zdaru vsem co se ucastni... Martinoslav reagoval na 1 Citovat
numi Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Mortymer musíš objednat dodání do Polska a potom ti to půjde. Mě to nakupuje známý a já si jen zajedu vyzvednout. Pokud budeš mít 1 kus DS volný bral bych. Citovat
Akumazensho Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Tak uz to spustili: https://www.jrc.cz/death-stranding-collector-s-edition/p292683 PS: Mobil mi hlasil, ze stranky jsou nedostupny a doted je nelze nacist. Na pocitaci naprosto bez problemu. Citovat
Kamel Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Já to náhodou chescknul cca 8:05 a bylo to spuštěné k předobjednání, tak sem hned využil. Na mobilu sem ani nezkoušel. Citovat
Maram45 Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Mobil mi to ukazuje normálně, ale objednával jsem taky přes počítač. Citovat
Lukas1212 Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Já objednával přes mobil a vše šlo normálně. Čekal jsem to totiž až v čase 9-12, podle jejich odpovědi na IG na dotaz, jak definují dopoledne. No takže to spustili zrovna, když jsem byl na záchodě a jiná možnost, než mobil nebyla Citovat
Akumazensho Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Tak herni svet mi objednavku CE prave vystornoval. Jeste stesti, ze je v JRC furt skladem. Citovat
Kamel Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Sou nějací zmatení kluci z žid jrc. Včera jsem do nich na IG rejpal tak docela vztekle nadávali kuli ceně a dostupnosti edice panzpohadky reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Taky jsem jednu edicu ulovil hned po osmé. Ale si myslím, že to židjrc nějak nevychytalo. Na to jak sa ocasili že bude sběratelka extrémně limitovaná a eště fčil přijímají předobjednávky... Čucham emaily s rušením předobjednávek panzpohadky reagoval na 1 Citovat
Akumazensho Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Nestras, to by byla moje treti zrusena DS CE objednavka a jinou zalohu uz nemam. Ale je fakt divny ze porad neni vyprodano. By mi zajmalo jestli je tak malej zajem nebo maj hodne kusu. Citovat
Kamel Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Tak já zatím vím o 5 lidech včetně sebe . Ale jo, taky očekávám emaily "Velice nás to mrzí, ale pro takového kaketa jako seš ty edici nemáme!" PS: kup si ji od židjrc překupníka za 10 tis." Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 9, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2019 Vzdyt je to hrozna sberatelka Troufam si tvrdit, ze je az uchylne perverzni. A za tu cenu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.