Mandaz Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Sběratelka DS je prostě pronadsběratelka. Tečka. Kdo tvdí opak ten rozumí hrám jako perrek hrám Běžní lidé by dali do sběratlky nudnů sošku normana ve skafandru, ale jen Kojima má pronadkoule na to dát do sběratelky BBskoropotrat plod a izolepu A eržo, ejakulajda už letěla, bohužel zlí a nenažraní pražáci fšecku pochytali a fčíl z ní dělají lék na blbost. Citovat
Kamel Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Poslední kusy k předobjednání!!! Kdo nemá a chce tak rychle... https://www.jrc.cz/death-stranding-collector-s-edition/p292683 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Ani zadarmo @Mandaz je objektivni asi jako zpravy na CT perrek reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Nebo nedajbože objektivní jako střepičofiny na tv znova perrek reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Hlavně že martyn je objektivní a aktuální jak Radio Jerevan perrek reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Ale no tak, decka Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Čekam foto od Jarka;) Martyn uz mas kód? Citovat
Rowan Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Kdyztak vecer jsme nahodili asi jako prvni v čr realne a naše fotky. Tvl je to fakt lacinej hnus Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Akumazensho a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 To je hodne smutny, hodne moc Citovat
Akumazensho Odesláno Listopad 7, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Dik za info, mam docela trhy tu CE zrusit a zustat jenom u specialky Citovat
eRik Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 a já se rozmyslim, jestli se s lidma, co sbírají takový čínský hovna vůbec hodlám ještě bavit, protože tohle je na hraně lidskýho chápání kupovat takovýhle sheity. Kamel, petrhopa, Rowan a 1 other reagoval na 1 2 1 Citovat
Mandaz Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Tak meteleskum stříkal ze sběratelky rejž2 do výše desátého patra. Takže jeho postřehy mají pro mne hodnotu bublajícího bahna Citovat
Kamel Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Mě se edice líbí, BB pod je náhodou dobře zpracovanej. Každého věc jak to vidí, taky jsem nadával na odfláknutost Spider-man sběratelky a byli tu tací co z té edice měli vlhké sny :D. Na Kollektor universe sem zažil onanii nad Rejž 2 a málem si kuli tomu tu edici koupil, než sem ji viděl v reálu a musel si nafackovat, takže tak :D. Citovat
Rowan Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Tak meteleskum stříkal ze sběratelky rejž2 do výše desátého patra. Takže jeho postřehy mají pro mne hodnotu bublajícího bahna Jsou to moje a kamaradovi stranky realne jsem tu CE mel s metlou v ruce a muzu se pod tim co napsal podepsat...vlastne pokud ne tak by to nebylo zverejnene ze anoOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat
Mandaz Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 To ti neberu, mně jde spíš o to, že sběratelka rejž2 byla pro mne jedna z nejhorších co jsem viděl. Takže pokud někdo napíše, že ze sběratelky DS je smutný a přitom se mu líbí rejž2, já to budu mít přesně naopak. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Kluci, klid Kumsotujte si kazdy doma nad cimkoli, co se vam libi Hlavne to chce davat pozor, at nemate vejce v pruvanu Citovat
majoo200 Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Tady unboxing video od Plešingera No ja nakonec objednavku nevyzvedavavam a vyzvednu si jen hru takze kdyby nekdo chtel collectorku a je z Ostravy klidne prenecham Akumazensho a petrhopa reagoval na 2 Citovat
Akumazensho Odesláno Listopad 7, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2019 Tak koukam ten destnik od Zidzone je nejaka cinska jebka z recyklovanejch body bagu za 3 yuany a ne ten ofiko: Martinoslav, majoo200 a petrhopa reagoval na 3 Citovat
Maram45 Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 Rozhodně to není ten stejný, ale trochu je podezřívám, jestli ty pravidelné ohyby neměly napodobovat ten typ deštníku, jako je ve hře, tan je taky takový hranatý. Nevím Citovat
Rowan Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 No, podle neoficialniho vyjadreni je ten cz preorder destn8k tak nejak jen na dobre slovo s tim logem takze to neni oficialni licencovany kousek...Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 Tyhle veci si xzone vyrabi sam, a pochopitelne mu jde o co nejnizsi naklady, jeste jsem u nich nezazil hodnotnejsi darek, ktery by nevypadal jako lacina hracka za dolar i s postou z Ciny. Citovat
Kamel Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 Tak pánové...Situace kolem mé edice DS je vyřešena. Prodavačce spatla krabice z vrchního regálu ve výšce cca 2,5 m, když ji sundávala, krabice proražená, promáčklá v místě kde je steelbook, takže sem to odmítl převzít . Druhá škatule prodavačce spadla na hlavu čímž zmírnila pád, ale taky promáčklá, takže druhý zákazník taky odmítl převzít. Prodavačka brečela, bylo mi jí líto, ale nedám 5 tis. za zmrzačenou krabici a kdoví jak poničený obsah :D. Zasáhl nejspíš osud a já jsem bez DS! AD1: Teď mi volala, že mi teda musí zrušit objednávku, protože na tu druhou krabici, která spadla z menší výšky má už reklamaci, druhý zákazník nakonec vzal edici a má uvolněné mimino v podu :D. Akumazensho, perrek, Martinoslav a 2 others reagoval na 1 3 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 To mas fakt megakliku! Usetrils dost penez! Citovat
perrek Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 před 1 hodinou, Mortymer napsal: Tak pánové...Situace kolem mé edice DS je vyřešena. Prodavačce spatla krabice z vrchního regálu ve výšce cca 2,5 m, když ji sundávala, krabice proražená, promáčklá v místě kde je steelbook, takže sem to odmítl převzít . Druhá škatule prodavačce spadla na hlavu čímž zmírnila pád, ale taky promáčklá, takže druhý zákazník taky odmítl převzít. Prodavačka brečela, bylo mi jí líto, ale nedám 5 tis. za zmrzačenou krabici a kdoví jak poničený obsah :D. Zasáhl nejspíš osud a já jsem bez DS! AD1: Teď mi volala, že mi teda musí zrušit objednávku, protože na tu druhou krabici, která spadla z menší výšky má už reklamaci, druhý zákazník nakonec vzal edici a má uvolněné mimino v podu :D. a teď je nutno si položit otázku: bulela, protože v tom zahučela za 10k, nebo to tim bakelitovym miminem do kebule řádně bolelo? Citovat
Kamel Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 Podle mě od obojího trochu, když ti spadne na hlavu obrovská škatule, která může mít kolem 3 kg, tak to zabolí a ještě když ví, že jí přišli celkem 3 edice, z toho jednu rozdělali na prodejně a pr si jí vezme jeden ze zaměstnanců a zbytkem pogovali, tak na jeden den je toho trochu moc 10K v perrdeli . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.