Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Sběratelka DS je prostě pronadsběratelka. Tečka. Kdo tvdí opak ten rozumí hrám jako perrek hrám :D Běžní lidé by dali do sběratlky nudnů sošku normana ve skafandru, ale jen Kojima má pronadkoule na to dát do sběratelky BBskoropotrat plod a izolepu

A eržo, ejakulajda už letěla, bohužel zlí a nenažraní pražáci fšecku pochytali a fčíl z ní dělají lék na blbost.

Odesláno

Mě se edice líbí, BB pod je náhodou dobře zpracovanej. Každého věc jak to vidí, taky jsem nadával na odfláknutost Spider-man sběratelky a byli tu tací co z té edice měli vlhké sny :D. Na Kollektor universe sem zažil onanii nad Rejž 2 a málem si kuli tomu tu edici koupil, než sem ji viděl v reálu a musel si nafackovat, takže tak :D.

Odesláno
Tak meteleskum stříkal ze sběratelky rejž2 do výše desátého patra. Takže jeho postřehy mají pro mne hodnotu bublajícího bahna 
Jsou to moje a kamaradovi stranky realne jsem tu CE mel s metlou v ruce a muzu se pod tim co napsal podepsat...vlastne pokud ne tak by to nebylo zverejnene ze ano

Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak pánové...Situace kolem mé edice DS je vyřešena. Prodavačce spatla krabice z vrchního regálu ve výšce cca 2,5 m, když ji sundávala, krabice proražená, promáčklá v místě kde je steelbook, takže sem to odmítl převzít :D. Druhá škatule prodavačce spadla na hlavu čímž zmírnila pád, ale taky promáčklá, takže druhý zákazník taky odmítl převzít. Prodavačka brečela, bylo mi jí líto, ale nedám 5 tis. za zmrzačenou krabici a kdoví jak poničený obsah :D. Zasáhl nejspíš osud a já jsem bez DS! :D

AD1: Teď mi volala, že mi teda musí zrušit objednávku, protože na tu druhou krabici, která spadla z menší výšky má už reklamaci, druhý zákazník nakonec vzal edici a má uvolněné mimino v podu :D.

Odesláno
před 1 hodinou, Mortymer napsal:

Tak pánové...Situace kolem mé edice DS je vyřešena. Prodavačce spatla krabice z vrchního regálu ve výšce cca 2,5 m, když ji sundávala, krabice proražená, promáčklá v místě kde je steelbook, takže sem to odmítl převzít :D. Druhá škatule prodavačce spadla na hlavu čímž zmírnila pád, ale taky promáčklá, takže druhý zákazník taky odmítl převzít. Prodavačka brečela, bylo mi jí líto, ale nedám 5 tis. za zmrzačenou krabici a kdoví jak poničený obsah :D. Zasáhl nejspíš osud a já jsem bez DS! :D

AD1: Teď mi volala, že mi teda musí zrušit objednávku, protože na tu druhou krabici, která spadla z menší výšky má už reklamaci, druhý zákazník nakonec vzal edici a má uvolněné mimino v podu :D.

a teď je nutno si položit otázku: bulela, protože v tom zahučela za 10k, nebo to tim bakelitovym miminem do kebule řádně bolelo? :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu