niasis Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Ahoj přátelé, už je povoleno i na android remote Play. Mám v jednom pokoji android box, rychlý a výkony,ale při spuštění aplikace remote Play mi to hodí hlášku 88001003. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 9, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3/error-88001003-remote-play/td-p/873247#gref Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Toto vlákno jsem našel taky, ale moc mi to nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 9, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 V čem ti nepomohlo? Na modelu bych řekl nezáleží ale spíše na tom jestli nebude ten box nějak upravený proto to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Nevíte někdo proč mi nejde v telefonu v aplikaci remote play přihlášení,má někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Říjen 21, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 Tak jak tedy? poradí někdo? nebo to tu chcíplo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 21, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 Root nebo odemčený bootloader nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 21, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 Tak jak tedy? poradí někdo? nebo to tu chcíplo? Příště by bylo lepší nejdříve odpovědět na mojí otázku v čem ti vlákno, které jsem postoval nepomohlo než se tu ohánět tím, že to tu chcíplo [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Říjen 21, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 Zkoušel jsem program na root magisk, ale nějak mi to nejde. Ani pořádně nevím, jak udělat root nebo to druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 21, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 Stáhni si aplikaci Super Su a pak napiš co ti vypsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 21, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 Tady jde o to nemit root nebo odemcenej bootloader. Zkus to pres android telefon (zda nema vliv pripojeni do site nebo neco jineho), appka je spis pro tablety a telefony nez nejake dalsi zarizeni na androidu. (hmm mohl bych testnout instalaci na TV s androidem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.