Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • Junior Moderators
Odesláno

Přesně jak říká KaKamel 😁

Ceny jsou dobře nastavené, Xkova verze pro hráče s 4k TV a ta Skova ideální pro GamePassUltimate ve kterém bude i EA Play, takže za nějaké 3000 navíc máš Xbox s 200+- hrama na 3 roky zajištěný a bez starostí.

A vzhledově se mi obě verze líbí a osobně půjdu do Xkove verze, jelikož teď mám doma Xbox S,tak si o hodně výkonově polepším, ale počkám na příští rok až vychytají "mouchy" 😉

• Junior Moderators
Odesláno

No pokud by chtěli zrušit bazar her na kolcách, tak by stačilo aby disky měly stejné omezení jako hry stažené a obsahovaly kód, takže jedna instalace na jeden účet a konec, tím by se jim možná zvětšily zisky a nebo povolili třeba max 2-3 instalace, nebo kdyby aspoň zlevnili hry pro stahování oproti DVD, protože já nechápu, proč mám platit za staženou hru kolikrát 2-3x víc než za hru na DVD.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu