Kamel Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Psko bez Jet enginu by bylo jako Xbox bez her Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 16, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Jako vnitrni usporadani dost cool. ty vymenne ssd karty jiz min cool(cti kurna draha sranda). o vykon pska moc nejde. zalezi kde budou jake hry a to rozhodne. MS palec nahoru zatim Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2020 A tady je video naživo nového Xboxu Dle mého mínění je to krasavec a líbí se mi -Pavel- a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 11, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2020 Xbox se omluvil za zklamání z proběhlého streamu https://www.zing.cz/novinky/96136208/xbox-se-omluvil-za-zklamani-z-probehleho-streamu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2020 Ta nova generace nezacina uplne nejlepe... MS zpacka prezentaci her, omluvi se.. Sony zpacka prezentaci Playstationu a ani se neomluvi tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2020 Japonec raději spáchá harakiri než, aby se omluvil Martinoslav a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 11, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2020 Tak japonec se nepotrebuje omlouvat:) kupujici ma v kapse. Cekam porad na nejakou poradnou bombu na one X sérii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2020 Co platilo dosud, nemusi platit v budoucnu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 9, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 9, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2020 cena serie x good. to s-ko nevim nevim no. gamepass a tak asik good, ale 8k je celkem dost teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 9, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2020 Na to, ze ps4 a xone startovali na 12.499,- tak za me je soucasne naceneni opravdu skvely valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2020 Ceny nastavil MS skvěle. 12,5 tis. na silnější stroj je cena, která tolik nezabolí. Kdyby ty ceny převíšili 14-15 tis. tak bychom asi nadávali. To Sko je náhodou za mě dobrej cenovej ekvivalent pro rodiny a hráče, které nechtějí tolik investovat. Předplatí si Gamepass a hrajou do pozrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2020 Přesně jak říká KaKamel Ceny jsou dobře nastavené, Xkova verze pro hráče s 4k TV a ta Skova ideální pro GamePassUltimate ve kterém bude i EA Play, takže za nějaké 3000 navíc máš Xbox s 200+- hrama na 3 roky zajištěný a bez starostí. A vzhledově se mi obě verze líbí a osobně půjdu do Xkove verze, jelikož teď mám doma Xbox S,tak si o hodně výkonově polepším, ale počkám na příští rok až vychytají "mouchy" djbrouk a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 11, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 casem asi pribude Vcko coz bude X bez mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 To uz je podle me moc. Dve jsou vic nez dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 11, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 uvidime, ale ja myslim ze je to dost realny, nekdo chce plny vykon ale mechaniku nepotrebuje, proste mu vyhovuje all digi, navic to tak ma i sony ps5 a ps5alldigi, dava to smysl i cenove, osobne to vidim takto a bude to kompletni pokryti cenovych hladin: XsX 499$ ~ PS5 XsV 399$ ~ PS5-DigiEdition tXsS 299$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 11, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 To by bylo super pokud by vydali plnotučnou verzi X verze bez mechaniky, to bych ji určitě koupil, jelikož já mám jen digi verze her, jsem lenivý měnit a strkat kolca do mechaniky A ještě lepší by bylo, pokud by tam dali místo mechaniky větší ssd disk tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 A za chvili zrusej bluray verzi uplne Asi se tomu nevyhnem, ale proste disk je disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 11, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 pokud si dobre vzpominam tak M$ chtel mechaniku zrusit uz s prcihodem Xbox One, ale na posledni chvili kvuli kritice fanousku se rozhodl mechaniku ponechat, ale jednou to asi prijde coz bude finalni konec bazarovych her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 11, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 No pokud by chtěli zrušit bazar her na kolcách, tak by stačilo aby disky měly stejné omezení jako hry stažené a obsahovaly kód, takže jedna instalace na jeden účet a konec, tím by se jim možná zvětšily zisky a nebo povolili třeba max 2-3 instalace, nebo kdyby aspoň zlevnili hry pro stahování oproti DVD, protože já nechápu, proč mám platit za staženou hru kolikrát 2-3x víc než za hru na DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 11, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 Presne zlevnit digi obsah a ne, ze 2 roky po vydani je hra na store za plnou palbu a ceka vlovek na slevicku a na mediu je to jiz rok za 500 tofi a basildon reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 A za chvíli nám bude židJRC prodávat jen hrníčky, trička a funko figurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 Tak podle oficiálního vyjádření českého MS, bude Xbox series X dražší o 500 Kč, tedy maloobchodních 13 500,-. Asi sme byli moc optimističtí s tou cenou :D. Pětikilo je pořád dobry no, mohlo to být horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 11, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2020 Jj taky jsem to četl že MS opravil cenu u X verze, ale i tak dobré si myslím. Já stejně budu kupovat až příští rok a snad vydají i X verzi bez mechaniky za menší peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.