Nadzi Odesláno Leden 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2020 Zdar hosi Keď idem v hre do inventara začnú pískať v konzole cievky. Máte to tak aj vy? Mám Xbox one X basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2020 Tak si kaket? Že já tě už vezmu kamenem po hlavě...Znova, jako u tvejch všech plejstejsnů, je to normální. Žádný cívky, píská ventilátor, protože v menu skočí hra do maxima fps (chyba tvůrců), konzole pak sepne na maximum ventilator a to je to, co ty nazýváš cívkama. Dělá to u všech Battlefrontů, Battlefieldů a převážně tomu prostě kraluje EA. Než zas poletíš vyměnit 10. xbox či plejstejšn tak ti garantuju že to bude dělat na druhé, třetí, čtvrté, páte a dokonce i šesté vyměněné konzoli. Dělá to úplně všem a komu ne tak kecá a má sluch na úrovni okajosa. Pokud tě moje odpověď neuspokojila tak to prodej a kup si třeba trumpetu a zhluboka si zatrub jaká seš trubka s těma konzolema. liborpoulik, Mandaz, basildon a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Leden 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2020 Hele Nadzi teď vážně. A nemůže to být tím že tvůj prapředek byl netopýr a ty dokážeš vnímat i ultrazvuk? Leccos by to vysvětlovalo. basildon a jartoo reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.