Junior Moderators basildon Odesláno Únor 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Nabídka super, ale velikost L jsem měl tak před 30ti lety Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Jako jo, chtelo by to spis XLko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 18, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Mno, raději těch X více, v mém případě aspoň XXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Tsivogo, kolik meris/vazis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 18, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Kus chlapa s porážkovou váhou Metrák je pohodová váha a já rád volnější věci, něco mám XL a něco i XXL Každý to šije různě a nemám rád uplé věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Tak nemáte být špeci . Na mě se trefili, L mi bude jak víno. Za litra takového merchu a ještě voucher...až se divím, že v tom není nějaký háček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 18, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Jako nabídka fakt suprovni A špeci nejsme, jsme jen udělaní a nejsme leniví se nažrat Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Tak 100 kilo mam taky, ale je fakt, ze nejsem takovy dite jako Morty, snad to Lko bude trochu vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 18, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Tak on Morty žije beztak ve sklepě a živí se prachem co se mu usazuje na fapuke baleních her, tak proto mu stačí velikost L i na spaní jako spacák Mandaz, Martinoslav a Crashíčeq reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Já hubenej rozhodně nejsem, ale do L se vejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 18, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Což o to, vejít bych se vešel, ale na chození by to nebylo, měl bych to jak sportovní podprsenku Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Prosím zde diskutovat velikosti herního oblečení a celkově hmotnostní profil uživatelů konzole fóra.díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2020 Taky trochu zalezi co je to za kvalitu matrose a jak je to usity. Jinak si to muzes nechat nekde natisknout na vetnamsky hadry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damian_Sk Odesláno Únor 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2020 IL 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.