Kamel Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2020 Jednu můžu nechat na vyzvednutí v Pardubicích. Jinak když sem vyzvedával u PCE u jrc, tak sem si mohl vybrat v krabici ze dvou edic. Jedna měla rozmlácený roh a druhá v pohodě. Lituju toho, kdo si půjde vyzvednout tu druhou. Sem rád, že sem oželil oběd a jel vyzvednout, jinak bych byl nasranej. Nechápu, že se nenaučí balit edice s vystýlkou, ale né, oni vše budou dávat na těsno do krabice, pak s tím řidit ppl bouchne a máme tu ty krásně poničené edice, které pak nikdo nechce a dávají je do slev. V tomhle ohledu, přes pár negativních zkušeností lituji prodavače...Přijít na prodejnu, potkat pomlácenou edici a říct, že si to nevezmu a přidělávat jim práci...Nemilé. Citovat
numi Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2020 To stejné jsem měl i já. Taky to nechápu. Teda ten jejich systém balení. Já posílám taky zásilky a měl jsem za 15let 1 reklamaci. A od té doby ani jednu. Vždy balíky dorazily obité a poničené, ale obsah byl netknutý. Já už zakoupil sběratelku od Mandaze. Citovat
Kamel Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2020 Druhou mám kdyžtak v Alze, ta většinou dodává v pořádku vše. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2020 Někdo zájem o speciálku? https://www.czc.cz/ghost-of-tsushima-special-edition-ps4/283284/produkt nakonec jsem bral jinde. za 2k i s poštou. Citovat
Kamel Odesláno Červenec 20, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2020 Já byl nucen jednu sběratelskou edici vrátit v Alze. Krabice roztrhlá v jednom rohu, proražená ze spodu, zašpiněná, jak kdyby to někdo vlekl po zemi. Hoši...co ta alza s těma sběratelkama dělá? Citovat
Akumazensho Odesláno Říjen 22, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2020 Na alze maji skladem 3 kusy: https://www.alza.cz/gaming/ghost-of-tsushima-ps4?dq=5836105 Citovat
Kamel Odesláno Říjen 22, 2020 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2020 Do Alzy sem vracel jen jednu s rozsvihanu masku Citovat
Kamel Odesláno Říjen 23, 2020 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2020 A už sou fuč, než je zase někdo vrátí Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 23, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2020 tam byla nejaka zvlastni sleva na collectorky 15%. akorat nic zajimaveho nemaj Citovat
Kamel Odesláno Říjen 24, 2020 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2020 Jo sleva ONA DNES či co. Prošel sem to a docela odpad. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
numi Odesláno Leden 10 Nahlásit Odesláno Leden 10 Docela by mě zajímalo jestli 2 díl bude mít sběratelku. Myslím tím Ghost of Yotei. Nikde jsem nenašel o tom ani zmínku. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.