Kamel Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2020 Jednu můžu nechat na vyzvednutí v Pardubicích. Jinak když sem vyzvedával u PCE u jrc, tak sem si mohl vybrat v krabici ze dvou edic. Jedna měla rozmlácený roh a druhá v pohodě. Lituju toho, kdo si půjde vyzvednout tu druhou. Sem rád, že sem oželil oběd a jel vyzvednout, jinak bych byl nasranej. Nechápu, že se nenaučí balit edice s vystýlkou, ale né, oni vše budou dávat na těsno do krabice, pak s tím řidit ppl bouchne a máme tu ty krásně poničené edice, které pak nikdo nechce a dávají je do slev. V tomhle ohledu, přes pár negativních zkušeností lituji prodavače...Přijít na prodejnu, potkat pomlácenou edici a říct, že si to nevezmu a přidělávat jim práci...Nemilé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2020 To stejné jsem měl i já. Taky to nechápu. Teda ten jejich systém balení. Já posílám taky zásilky a měl jsem za 15let 1 reklamaci. A od té doby ani jednu. Vždy balíky dorazily obité a poničené, ale obsah byl netknutý. Já už zakoupil sběratelku od Mandaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2020 Druhou mám kdyžtak v Alze, ta většinou dodává v pořádku vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2020 Někdo zájem o speciálku? https://www.czc.cz/ghost-of-tsushima-special-edition-ps4/283284/produkt nakonec jsem bral jinde. za 2k i s poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2020 Já byl nucen jednu sběratelskou edici vrátit v Alze. Krabice roztrhlá v jednom rohu, proražená ze spodu, zašpiněná, jak kdyby to někdo vlekl po zemi. Hoši...co ta alza s těma sběratelkama dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 22, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2020 Na alze maji skladem 3 kusy: https://www.alza.cz/gaming/ghost-of-tsushima-ps4?dq=5836105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2020 To budou ty kakameloj vratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2020 Do Alzy sem vracel jen jednu s rozsvihanu masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2020 A už sou fuč, než je zase někdo vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 23, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2020 tam byla nejaka zvlastni sleva na collectorky 15%. akorat nic zajimaveho nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Jo sleva ONA DNES či co. Prošel sem to a docela odpad. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.