Kamel Odesláno Červenec 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2020 já začal pořádně hrát teď 2 večery zpět a hodně vydařené. Jediné co mě se re je divný štelt, občas ty lokace vypadají hnusně, aby se proměnily v nádherné scenérie. Mám za sebou prvního boss fajta a bylo to pro mě pomalu na urovni soulovek, ale su lama . Zatím silnější zážitek než lezba eliška a babica rambica abbyho chlap vlastně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2020 Tak dneska zplatinováno a za mne solidních 9,5/10. Půlbod důle za nevychytanou kameru, kdy jsem párkrát dostal nakokos při výzvách jen kvůli tomu, že sa kamera nakamerovala tak blbě, že jsem měl mongola schovaného za stromem/keřem/haluzů. Jinak se jedná o jeden z nejlepších OW, kde jsou veškeré herní mechaniky vypilovány skoro k dokonalosti a to vše zabalené do jednoho z nejúžasnějších prostředí, které kdy bylo ve hrách použito. Hejlo infinite s ac smutně pláčou v koutě. TREYYY reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 cus, někdo natřepanej na dnešní update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 Korva ereku, potvrŤ si mě do přátel už už! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 16, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 No hype je, leč není hra. pak pissnete jake to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 Update už onlajn, cca 8,5gb. A ještě se musí aktivovat dlc ve storečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 před 5 hodinami, Kamel napsal: Korva ereku, potvrŤ si mě do přátel už už! Dobře, když tak prosis. před 4 hodinami, mirai_trunks napsal: No hype je, leč není hra. pak pissnete jake to je Jak neni hra??? Tak si seženu ne? Mne došla včera. před 37 minutami, Mandaz napsal: Update už onlajn, cca 8,5gb. A ještě se musí aktivovat dlc ve storečku. Tahaaaaaam heeen heeen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 16, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 šak čekám, co mi napíšete vy, zda se to vyplatii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2020 Příběh jsem ještě nezkoušel. Ale hordu jsem hrál dnes do půl šestý do rána... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.