stelon Odesláno Prosinec 22, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 Čaute chci se zeptat mam xbox one x a přemyšlím žebych koupil series x myslite si že momentalně ma cenu přechazet pozna ten přechod z xka na series je třeba nay rozdil v assassinovy nebo call of duty znat? Citovat
Umberto Odesláno Prosinec 22, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 Je to znát v co se tyče grafiky tak hlavně mas 4K a co se tyče chodu tak krasne 60 snímku ... obecně starší hry na tom jedou lip a hlavně se to brutálně rychle nacita díky SSD disku. Třeba u Mafie Definition edition se konzole ani nezahreje a načtení hry trvá cca 5 sekund. Citovat
mamba Odesláno Prosinec 24, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2020 Já jsem přešla z Xbox one x na Xbox serie S a spokojenost jen škoda že už není optika a chybějící WiFi 6 když to už má kdejaký čínský telefon za pár korun a starší USB porty Citovat
Jozin Odesláno Leden 4, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2021 V 22. 12. 2020 at 12:28, Umberto napsal: Je to znát v co se tyče grafiky tak hlavně mas 4K a co se tyče chodu tak krasne 60 snímku ... obecně starší hry na tom jedou lip a hlavně se to brutálně rychle nacita díky SSD disku. Třeba u Mafie Definition edition se konzole ani nezahreje a načtení hry trvá cca 5 sekund. +1, když už nic, tak ty načítací časy za to stojej, dost návykové... Citovat
stelon Odesláno Leden 4, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2021 Tak už jsem taky majitelem series x a jo je to dobrý stroj.Chci se ale zeptat kdyz chci koupit nove Call of duty cold war a chci tu verzi na series x aby to mělo tu grafiku jak ma mit na series x musi na te krabičce byt ta nalepka stim logel x/s ? Citovat
romankrasty Odesláno Leden 10, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2021 Xbox series X nepodpora her s volantem Thrustmaster TMX PRO. Bohužel na Xboxu one podporuje hromadu her ale na series X bohužel jen - DiRT® 5, FORZA HORIZON ™ 4, WRC 9. Citovat
romankrasty Odesláno Leden 10, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2021 Ještě bych přidal jednu věc a to nemožnost přehrávání 4K HDR filmů přes KODI. Zkoušel jsme to i přes jiný přehrávač a to samé. Má problém i s formátem Hevec 265 4K HDR. Ve full HD vše funkční. I na zahraničních fórech o tom dosti píší. No je to konzole plná chyb a osobně jsem z ní dosti nešťastný. Pokoušel jsme s i zprovoznit 4K na 120hz HDR i když to má televize podporuje byl to obrovský porod ( chyba televize) a výsledný obraz mě nenadchnul. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10, 2021 a kcemu je 4k @ 120hz HDR. to nema podporu snad v zadne hre ted, takze vyuzitelnost zero. vsecko je to masaz managementu sony a MS:) MajlloB reagoval na 1 Citovat
stelon Odesláno Leden 17, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2021 Čaute chci se zeptat když dam nahraváni videa jak hraju xbox series x nahraje vždy jen 29 vteřin video da se nak nastavit aby to bylo déle diky Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 17, 2021 Myslím že jde nahrávat jen 30 sekund, víc ne Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 17, 2021 na netu jsou videja kde typek nahrava az 1 hodku 4k videja. nemam xsx tak nemuzu overit, resil tam nejak pripojeni externiho disku a nahravani tam Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 18, 2021 Electroworld ma pár kusů xbox series X Citovat
Kamel Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2021 Doplním, EW a Elektro Expert naskladnilo. Takže kdo nemá, neváhejte. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18, 2021 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 18, 2021 Ja az tak za rok, to bych konecne mohl mit zase trosku casu na hrani Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 18, 2021 @Martinoslav, nn spis az za 5. nezapomen na 3ti dite a 4tou dovolenou v Jugoslávii! Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 19, 2021 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 19, 2021 Ajo Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 23, 2021 https://www.google.com/amp/s/www.theverge.com/platform/amp/2021/1/23/22245630/microsoft-xbox-live-gold-price-increase-reversed-f2p microsoft vymekl a gold nezdrazi:) Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 23, 2021 A navíc pro hraní free-to-play titulů nebude potřeba mít Gold Citovat
stelon Odesláno Únor 13, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2021 Chci se zeptat na series x mi přestali fungovat call of duty cold war nechapu normalne to hralo a zniceho nic chci najet hru ale jen uvodni obrazovkanpak tma a vrati se to do hlavniho menu čim to muže byt? Citovat
Umberto Odesláno Únor 13, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2021 Máš LIVE zaplacenej? Nebo ti v průběhu hrani vypršel? Popřípadě odinstaluj a zase nainstaluj znovu. Citovat
stelon Odesláno Únor 13, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2021 Jo jo mam live ale call of duty mam na cd jo našel jsem typka co dal video na you tube ma to same asi to po updatu či co je take a někdo napsal že mam dat hru a hned zmačknout tlačitko home a hra mi pak jede nechapu co to je za chybu ale nenajede ani treba forza v game passu jen uvodni obrazovka a zase zamrznuti Citovat
MajlloB Odesláno Únor 16, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2021 Resite nejak prach na xsx. Vsiml jsem si, ze vetrak je po case zapraseny z vrchu. Stlaceny vzduch na vyfoukani moc pouzivat nechci. Stane se neco, kdyz bych ho z vrchu zkusil vysat vysavacem? Ale to asi nejak zajistit ventilator proti roztoceni co? Ja vim je to blbost, ale ten prach me fakt sere. Citovat
Johnys109 Odesláno Únor 16, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2021 Podle mě, můžeš normálně vysavačem... Vysavač není tak silný, aby vůbec dokázal roztočit ten větrák, kterej je pár čísel pod tím "stropem" Takže ten vysavač ten větrák vůbec neroztočí. Já to zatím zkoušel jen jednou. Citovat
mirzur Odesláno Únor 18, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2021 Včera se mi zadařilo koupit Series X,měli nějakě kusy na comfor.cz tak to testuji a těch 60fps je fakt paráda,včetně těch nahrávacích časů u Valhalla.Parádní konzole Martinoslav, petrzlamal a tatramatrafatra reagoval na 3 Citovat
Kamel Odesláno Únor 18, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2021 Můžu přenechat objednávky na vyzvednutí - EW Hradec Králové či CZC Pardubice. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.