Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2023 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2023 Tenhle rok to zatim na zadnou urodu nevypada, aspon usetrim Citovat
headhot Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2023 cekam jestli wu long bude v cz v deluxe edici se steelem, zatim hovinko Taky citim, ze tento rok bude chudy a mozna @mandaz pusti to sekiro:D Citovat
Mandaz Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2023 Dead space je celkem provar že není žádný dárek, aspoň bubé fetky kdyby byly Wu long s bůčkem jsem našel jen na sasském mamazonu, ale hra je Mandaz unfriendly. No a osobně v dohledné době beru dej one se skřípěním kreditky jen forspoken, ptože bůčková edica z mamazonu. A @headhotneboj, poklidím vánoce a pustím sekiro Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 12, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12, 2023 forspoken je uplne jina hra než ji prezentuji trajleři, spousta lidi bude koukatale je to jedina hra s bůčkem široko daleko. wu kong je v gejpassu, takze jak rika medved pockame na sale Citovat
headhot Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 opravdu bude gay kong v gejpassu? Jak ja mam rad tyhle dark souls nioh klony A respektive, cokoliv od square je shit, bojim se o FFXVI jestli to bude shit, paradise stranger nebyl spatny Citovat
djbrouk Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 před 18 hodinami, Mandaz napsal: Dead space je celkem provar že není žádný dárek, aspoň bubé fetky kdyby byly Wu long s bůčkem jsem našel jen na sasském mamazonu, ale hra je Mandaz unfriendly. No a osobně v dohledné době beru dej one se skřípěním kreditky jen forspoken, ptože bůčková edica z mamazonu. A @headhotneboj, poklidím vánoce a pustím sekiro To já beru Dead Space se steelem v Austrálii Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 Vezmi mi takyyyyyy, prosiiiim Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 heh. a to se vyplati? hra se steelbookem je v prepoctu za 1400kc. neposilaj mimo Australii tedy preposilac co jsem klikal mi to nabidl za 130usd. pak dan a clo? 5k celkem? nebo je levnejsi a rychlejsi cesta? z australie jsem nekupoval, nevim. Myslim, ze Martinoslav čeká cenu 300kč i s poštou za steelbook. Mandaz reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 Copak jsem Mandaz nebo Perrek? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 takze das 5k za steelbook, kterej si nevidel Citovat
djbrouk Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 Když ty nevíš jak to chodí a jak se to dělá. Musíš tam mít člověka který ti koupí co chceš. Později si to nechám poslat,ale až je toho více samozřejmě. A se clem a DPH to tu nebudu vysvětlovat,asi tak. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 vpořádku. Když máš člověka pak rozumím. Citovat
Kamel Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 Martinoslav bere jedině za perekprajz...čili za 300 a dvě stravenky k tomu mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 U broucka mam jistotu, ze to vzdy bude kvalita, takze beru i to, co jsem nevidel djbrouk reagoval na 1 Citovat
headhot Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2023 před 2 hodinami, djbrouk napsal: To já beru Dead Space se steelem v Austrálii na Dreamcazman je spolehnuti, vzdycky vzdy z bestbuy poslal vse ok, akorat to fakt clovek musi nakoupit vice, doprava z Australie je peklo Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18, 2023 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Leden 18, 2023 Pozor, pozor!! Alza k Hogwarts legacy prida zdarma jeste bonbony Jelly Belly, kopoj! mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Leden 18, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2023 Martýn objednáno třikrát!!! Martinoslav reagoval na 1 Citovat
headhot Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 až tam bude dildo ve tvaru kouzelnicke hulky, jdu do toho Citovat
Kamel Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 Objednáno. Teda trošku mám z toho strach jak se k tomu Alza zachová ve skladu. Citovat
Mandaz Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 Klíčová otázka. Jak je wolong Mandaz unfriendly? Citovat
Kamel Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 Soulovka, takže hodně mandaz unfriendly, tak pro tebe bůček a placku poslat do světa. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 @Mamdaz. Dost. Řekl bych víc než dost:) Ale to Tě neodradilo! Citovat
headhot Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 před 1 hodinou, Mandaz napsal: Klíčová otázka. Jak je wolong Mandaz unfriendly? mam v souls hrach vsude platiny a demo me hodne pozlobilo, takze jen steelbook ber a budete nekdo brat artbooky https://www.xzone.cz/katalog.php?pmid=277&sort=rel&s=30&page=1&term=&atsid=4727 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 tak ofiko store to melo 40£ za kus a 20% slo pres body dat dolu, ale bylo to fuč rychle. xzone se furt pripravuje a 1800 za kus Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 19, 2023 hmm jo, jiz to vidim. jo strazegy guide myslim. https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/763107/elden-ring-books-of-knowledge-volume-i-strategy-guide https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/763101/elden-ring-books-of-knowledge-volume-ii-strategy-guide Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.