Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 A nebude to zase nejakej TikTok trik? Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Martýnku, špatnej topic. nebo si omezil Kamela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 22, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Ajo, pice mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Jak omezil? Co si udělal? Alzoj mi zrušil Jotnarku sám od sebe, ale tričko zůstalo v objednávce s dodatkem, že mě budou kontaktovat A tady xzone nabízí jednotlivé verze edice Obelixa XXXL za přijatelných 1699 Kč. https://www.xzone.cz/asterix-obelix-xxxl-the-ram-from-hibernia-collectors-edition-ps5 Edice obsahuje pěknou resinovou sošku Obelusi Ututatise...Tak ber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 https://www.jrc.cz/GhostWire-Tokyo-Deluxe-Edition-PS5--p23128 deluxe edice za ftipny prasule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 a nebo normalni o kilo míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 Za pětikilo raději obyč Dušídrát...ty digi věci z deluxe jsou k prdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 bylo by fér zlevnit u žida i tu jejich bazarovou verzu na 400 a nechavat tam 699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 Smutný je, že se vždycky najde nejakej wertil, kterej se nechá na tu bazarovku ukecat i s pojištěním disku, proti poškrábání Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 https://www.jrc.cz/Among-Us-Ejected-Edition-Xbox-One-Xbox-Series--p22422 Poslední kus skladem za 1499 peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2022 Pánové, martinoslavko a krtci...Boj s Alzojem je dobojován. Jotnar edici mi bez udání důvodu né že zrušili...Edice mi prostě zmizela z objednávky :D. Co mě potěšilo je, že mi aspoň zadarmo dali to předobjednávkové tričko, které využiju, abych si měl kam utřít ruce od oleje Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2022 https://www.planeo.cz/katalog/1340151-sony-dualsense-gow-ragnarok-herni-ovladac.html Na planeu k objednání a skladem!!! Limitovanej Dualsense Ragnarok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 24, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2022 je ktomu hra? okajos a Crashíčeq reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2022 PGS pridava k objednavkam Crisis Core Final Fantasy 7: Reunion bucek: https://www.playgosmart.cz/crisis-core-final-fantasy-reunion-p-451343.html mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 24, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2022 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2022 https://www.amazon.de/gp/product/B0BJ7BPN4N/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Na mamazonu.de sem našel tuhle číslovanou kolekci Asterixe a Obeluse. Za těch zhruba 2500,- pěkně nadupaná edice. Pokud si dobře pamatuju, tak se loni začala prodávat kolem 5 tis. Obsahuje resinové figurky Asterixe a Obeluse, lampičku, hliníkové destičky s motivy jednotlivých her a spoustu dalších pi covinek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 28, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Tak jsem si chtel objednat Callisto protocol sberatelku a v poslednim kroku v kosiku na me vykoukla 1200 Kc cena za prepravu, tak jsem to zase zrusil. 6200 za sberatelku a 12 kil za prepravu a 15 stovek dan, jsem snad Kamelonasis? Nedavaj tady k tomu nekde nejakej steelbook nebo neco lepsiho nez cernej toaletak? Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 nn, nic. a proto jsem vzal digi z UK store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 28, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Jrc a smarty davaj odznak, ale to je taky darek nedarek. Skoda ty sberatelky, soska vypada skvele, ale za 9 si radsi necham parkrat preblafnout treti nohu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Na JRC se objevila Fire Emblem Engage Divine Edition za 2599Kc: https://www.jrc.cz/Fire-Emblem-Engage-Divine-Edition-Switch--p39292 @Martinoslav Ono je to blbe videt, ale u Xzone davaj k tomu trapnymu toaletaku alespon jeste plakat. Ten samej davaj i na originalkach.cz Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Toaleťák je nejtrapnější merch, co sem kdy viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 28, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Objednal jsem u smarty, tam mam ps5 verzi za 1500 a je k tomu ten odznacek. Ta sberatelka me mrzi, vypada skvele, mnohem lip nez GoW, ale skoro 10tku za to davat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 @Martinoslav Imho za tech 1500 je ten odznacek nej volba. Narozdil od toaletaku je to alespon oficialni licencovanej produkt ke hre. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 28, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Kdyz ja chci tu sosku a steelbook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 Před hodinou, Akumazensho napsal: @Martinoslav Imho za tech 1500 je ten odznacek nej volba. Narozdil od toaletaku je to alespon oficialni licencovanej produkt ke hre. Ono sa zase možná hajzpapír hodí. Embargo na recenze padá až ráno v den vydání, day one patch 27gb... Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.