Kamel Odesláno Říjen 5 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5 před 15 hodinami, mirai_trunks napsal: no, to jo, kdes byl v cervnu? U mě niet PS5 v čorvnu. Tutaj yess ps5 @miz012 v jaké prodejně ho máš případně k vyzvednutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 5 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5 před 17 hodinami, Kamel napsal: A já teď hledám ešop, kde vzít Silent Hill 2 s bůčkem...Celkem sem to pjosjal Mam jeden kousek volny. Brno Vankovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 5 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5 ted jsem se dival na JRC ucet a mam stornovany Gothic Collectors Edition, informace nula. Evidentne jak jsou objednávky delsiho data, proste stornuji, dobry pristup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 5 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5 Mne min tyden zrusili obkednavky na Stalkera Coll. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 6 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6 Ja di říkal ze mi zmizlo nejak moc predobjednavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Říjen 7 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7 Výprodejový kus Sand Land: Collectorky za hezkých 2,5k na Alzákovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 7 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7 Ku otevření Smarty prodejny v Pardubicích v pátek 11.10. bude PS5 Slim s mechanikou za 9990,- českopeněz. Kdo budete mít cestu do Pardubic, tak za mě příjemná akce. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 7 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7 Chlapi nechlastejte u toho večerního objednávaní her, ať nedopadnete jako já. Tuhle mi cinkla Zásilkovna že prý balíček od playgosmart na cestě na depo… hluboce sem se zamyslel, nevěděl sem, koukam do emailu a zřejmě sem v červenci objednal Silent shill 2 s bůčkem . Tohle je fajn chlastací objednavka. mirai_trunks a Lukasneo reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 7 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7 tj, ja takhle v czc objednal 8 her v doprodeji... takhle mi cinkne sms ze zasilkovny, ze bohuzel musi zmenit misto odberu.... ale uz se nezmini, ze zmeni i obsah zasilky. Misto 8 her mi prislo jedno tricko. proste blbe na depu prelepili stitky uz to resim 14 dni Kamel, okajos, esmo a 1 other reagoval na 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 8 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8 Jinak steel u SH 2 hezkej. Kdo nestihl obj tak 1 ks mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 8 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8 Teď koukám na fakturu z PGS a místo 1638 Kč mi účtují dobírkou 1538 Kč . Mají na faktuře nějakého šotka, kde za odečet ceny sleevu dávají větší slevu a díky tomu mám Silent Hil ještě levnější. A to sa oplatí! Takže od PGS hra, bůček a sleeve ou jéé! Akumazensho a miz012 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 8 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8 Taky na to ted koukam a fakt, ze jo, sotek je tam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 8 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8 Toto se mi nekdy stava v JRC... objednam s kodem na 15% slevu a na prodejne mam slevu 20% Jakoze tam naskoci nejaka extra smarty sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 8 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8 Pěkné, pěkné za těch 1500 Kč. Akumazensho, Mandaz, Tango23 a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 Musim rict, ze ten bucek k SH2 se mi libi vic v realu nez na promo fotkach. Zvlast v kombinaci s druhou stranou. Fakt prijemny prekvapeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 14 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14 Doom Anthology PC na Alze za 2499Kc: https://www.alza.cz/gaming/doom-anthology-d12628629.htm Obsahuje Repliku BFG a bucek a kody ke stazeni. Martinoslav a esmo reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 14 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14 BTW, za PSN points v appce jde koupit ASTRO BOT za 15k bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 14 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14 hh, jesteze jsem za 12,5k koupil kredit za 480kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 14 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14 Peníze jsou lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 14 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14 Škoda, že ten Doom je jen na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 14 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14 @Kamel Na nemeckym amazonu maj i PS5/Xbox verze, tak snad je zaradi do nabidky i u nas. Ale pozor, uvnitr je na disku pouze Doom Eternal a zbytek taky jenom kody na stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 Wukong na placce už k objednání u nás. Vyjde začátkem prosince mirai_trunks, miz012 a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 Tak. A stačilo jen abych v sobotu kupil digi verzi. Takže mi poděkujte a prosím nenadávat proč sem ho nekupil dřív Kamel, Akumazensho, mirai_trunks a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 22 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 Tak snad to stihneš do prosince stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 22 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 Už v nedělu jsem hrál/dostaval od bossáků na perdell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.