Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 16 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16 @esmo kdy mas objednavku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 16 Nahlásit Share Odesláno Leden 16 Ze začátku prosince, relativně pozdě jsem to předobjednával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 16 Nahlásit Share Odesláno Leden 16 Já mám objednávku z listopadu a nic mi prozatím v objednávce nezměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 16 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16 ja mam 4.10 dokonca, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16 Nahlásit Share Odesláno Leden 16 Konec srpna, to by mi mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Kdo by chcel šířit demokracii stylově, tak na Datartu mají k předobjednávce tématickej Dualsense https://www.datart.cz/bezdratovy-ovladac-sony-dualsense-pro-ps5-helldivers-2-limited-edition-ps711000047305.html Mandaz, Kamel a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Pondělí ve 07:14 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 07:14 A tak jo, zkusil sem objednat, snad dodají. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Pondělí ve 11:56 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 11:56 Já si myslím, že ano, mají jako jediný přímou smlouvu ze Sony, mohlo by to vyjít a pokud ne, dají kupon, a pouzijeme na psn kupon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Úterý ve 06:59 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 06:59 S kodem: CZMV1224100 mate na ovladac jeste kilecko dolu esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Pátek ve 06:47 Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 06:47 Vypusťte hlídací psy. Bude mi ale asi stačit prémium. miz012, esmo a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Pátek ve 07:31 Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 07:31 čichám čichám pouze digitál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 09:05 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 09:05 kolektorkanje za 5300 na ofiko betesde a EU only dokonca Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.