Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Čtvrtek ve 10:21 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 10:21 @esmo kdy mas objednavku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Čtvrtek ve 13:55 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 13:55 Ze začátku prosince, relativně pozdě jsem to předobjednával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Čtvrtek ve 14:31 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 14:31 Já mám objednávku z listopadu a nic mi prozatím v objednávce nezměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Čtvrtek ve 14:40 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 14:40 ja mam 4.10 dokonca, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Čtvrtek ve 16:26 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 16:26 Konec srpna, to by mi mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.