Akumazensho Odesláno Září 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2022 @Mandaz Tak to se mi u nich jeste nestalo a to tam nakupuju casto. Mrkni, jestli si strhli penize z uctu a zkus jim napsat. U me to vypada takle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2022 ja tam psal a jedina odpoved, ze preposilaj dotaz na odpovedne oddeleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2022 Martička nepotěšila. Objednáno hned jak sem tu viděl příspěvek od @Akumazensho. Eště jsem jí psal kdy a jestli vůbec budou další bůčky, zatím bez odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2022 @Mandaz Tak to je fakt pech. Normalne to funguje tak, ze dokud bucky maj tak je pridavaj k objednavkam a jak dojdou, tak je prestanou pridavat uz v kosiku. Netusim jak je mozny, ze prodali vic bucku nez meli. To sem myslel, ze se deje jenom u nas. Zkus vydrzet, snad to budou mit zase skladem z nevyzvednutejch objednavek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 27, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2022 takže bordel všude.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2022 Tuhle praktiku běžně firmy okoukávají od jrc. Za chvíli v každém dobré eshopu :D. Martinoslav, Akumazensho a Mandaz reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2022 Tak milá Martička mne poslala do assu jako běžný brigoš od židjrc... Takže jsem objednávku nechal zrušit a bůček vzal od známého z Francie. A hru pak vemu z bazaru, sorry skvéru, možeš si za to sám. mirai_trunks, Akumazensho a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 27, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2022 Ja napsal, ze rusim. kaslu na frantiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2022 AC Mirage Deluxe edice a collector case v jednom balíčku na originalkách https://www.originalky.cz/assassin-s-creed-mirage-deluxe-edition-collector-case-ps5-p229959/ Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2022 @Mandaz Nevim jestli je to jenom u me, ale nejde mi to vlozit do kosiku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2022 Balíček nahodili do nabídky večer, možná ho eště nemají správně nakonfigoravný. Teď jsem to zkoušel a mám tu samou hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2022 @Mandaz Dik, budu to sledovat. Jsem docela zvedavej kdo u nas prijde s predobjednavkovym buckem, libi se mi vic jak ten v ty sberatelce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 THE CALLISTO PROTOCOL - COLLECTOR'S EDITION se da predobjednat celosvetove na: https://store.skybound.com/products/the-callisto-protocol-collectors-edition-multiple-platforms?utm_source=social&utm_medium=glamorshot&utm_campaign=collectors_edition&variant=39831376199755 Spatna zprava je, ze s postovnym i dani to vyjde na 9.577,96Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 30, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 hhh, fuk it Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 Syberia: The World Before - Collectors Edition na Xzone za 4499Kc: https://www.xzone.cz/syberia-the-world-before-collectors-edition-ps5 Pro ty co uz hru maji nabizi pouze set za 3299Kc: https://www.xzone.cz/syberia-the-world-before-collectors-set-pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 Te voe, tak to si nechám zajít chuť v téhle cenové vlně Hmm, ale Syberie vypadá na zajímavej kousek, ani ta cena není nejhorší a jelikož poslední Syberka nebyla kdovíjak kvalitní tak se dá brzy očekávat cenový drop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 30, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 Před hodinou, Akumazensho napsal: THE CALLISTO PROTOCOL - COLLECTOR'S EDITION se da predobjednat celosvetove na: https://store.skybound.com/products/the-callisto-protocol-collectors-edition-multiple-platforms?utm_source=social&utm_medium=glamorshot&utm_campaign=collectors_edition&variant=39831376199755 Spatna zprava je, ze s postovnym i dani to vyjde na 9.577,96Kc. Pekna edice, ale cenove uz nezajimava… skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 před 20 hodinami, Mandaz napsal: AC Mirage Deluxe edice a collector case v jednom balíčku na originalkách https://www.originalky.cz/assassin-s-creed-mirage-deluxe-edition-collector-case-ps5-p229959/ "Požadovaná stránka nebyla nalezena." Takže nevím,co si mám o tom myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 Jednoduché. @Akumazenshovšechny dva ks vykoupil Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 Tentokrat sem v tom nevinne, zkousel jsem to naposled rano a porad to neslo a ted uz to nevidi ani vyhledavac… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 30, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2022 pomalu bych to zabalil radsi. zacina to bejt jina cennova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2022 Jako 6500Kc bych za Callisto Protocol jeste dal, ta sberatelka se mi moc libi, ale dat dalsich 3000 za dan a dovoz je uz moc. Jinak takle vypada moje predobjednavka Valkyrie Elysium na Square Enix store objednano 7.7. Nikdy sem s nima nemel problem, tak sem jim veril a na objednavky v Xzone a Alze sem se vykaslal. Ten steelbook je fakt top a uz se neda normalne sehnat. Dneska uz se neda verit nicemu… mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2022 @Akumazensho už ti přišel od skvér enixu bůček na The Diofield Chronicle? Teď mi psal kontakt z francie, že od skver enixu měl preorder na 10ks a 10ks bůčků mu přišlo poškozených. Každý preorder mu přišel zvlášť v takové pevnější hnědé papírové obálce co měla vevnitř jakoby nitě. Od ťuklých rohů, poškrábaných až na plech, rozjebaných pantů až po dva které byly v polovině zohlé jak bumerang... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2022 @Mandaz Tak to sem mel fakt stigro. Bucek privezli DPD v klasicke bile bublinkove A4 obalce. Samotny bucek byl jeste v celofanove folii bez nejmensiho poskozeni. Ted ho nemam u sebe, ale o vikendu muzu nahodit foto... Jinak ohledne bucku Valkyrie Elysium mi odepsali to same co tobe. Doted sem s nima nemel problem. Pech je, ze sem si to vybral zrovna u bucku o kterej sem mel nejvetsi zajem. Navic ted abych mel strach co bude s buckama u objednavek FF7 Crisis Core Reunion a Tactics Ogre. Zkusil bych si to pojistit jeste u nas, ale podle toho co psali Xzone u nas bucek Crisis Core nebude nikde, tak jeste zbejva nemeckej amazon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2022 Takto vypadaly ty které se dle svých slov nestyděl vyfotit... djbrouk a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.