Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 4, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2022 dik! jinak to lipnu taly sem, alzoj nacenil normalni verzu ps5 na 1330 https://www.alza.cz/gaming/resident-evil-4-ps5-d7215733.htm Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2022 Atomic Heart - Limited Edition Bundle Focus Entertainment store exclusive za 99EUR: https://store.focus-entmt.com/eu/product/810190/atomic-heart-limited-edition-bundle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2022 Prolejzám ten obchod...Škoda, že už nelze objednat sběratelky k Plek Tejl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 5, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2022 Tak Alzák pozvrdil kolektorku God of war. jeste mam Míronetku na dobirku na postu, ten se neozval ale pocitam ze bude. nekdo zajem, nebo vsichni co chteli kladivo ho dostali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 5, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2022 Taky mam potvrzenou kolektorku, ale cekam na potvrzeni jotnarky Pokud bude jornarka, bude kolektorka volna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Já mám u Alzoj potvrzenou už pá dní Collectorku. Jotnarku mi zatím nepotvrdili, ale řeším jestli Jotnarku brát...Vinyl, prstýnek a piny s přirážkou 1300 je asi moc :-(. Budu brát limited ovladač, k tomu klasik krabicovku z židzone...takže to zase nebudeme mít na topení celej měsíc Martinoslav, mirai_trunks a Crashíčeq reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Misto figurek a sosek by mohli do tech sberatelek davat hrou inspirovane pletene svetry a ponozky. By jiste hraci s blizici se krutou zimou ocenili. Ja bych uvital treba i nejakou God of War larisu. Martinoslav a Kamel reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Jsou nekde uz unboxingy? Jestli to ma smysl vubec brat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Uz to zacina, dneska email od JRC ohledne Resident Evil 4 CE, objednano 4.11. v 8:11. Docela vtipny je, ze jako "nahradu" mi cpou Resident Evil Village Gold... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 @Martinoslav tady máš od sony a tady sem našel další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Obecne tak nejak ty sberatelky jsou nuda, sed, nuda, nuda… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Takže vynecháváš tentokrát? Já budu mít jednu edici plonkovou, buď Collectorku nebo Jotnarku, tak kdyby si měl zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Mam u Alzy obe edice, pokud bude Jotnar, tak asi vezmu Jotnar. Ale pockam na nejaky detailni unboxingy, protoze ten obsah je slabej a uz me neba do toho strkat tolik oenez. Za 4ku bych nevahal, ale skoro 7 uz je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 @Martinoslavspíš si dospěl, když už se ti nelíbí každá jinak ceny bohužel. Hodnota peněz ke fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Tak xzone mi už collectorku odeslal. Dárky poslal zvlášt, takže edicu asi poslali jen v origo shipperu. Snad nedojde moc potlučená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 Mironet i Alzak zatím neposlali nic:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2022 @mirai_trunksTo ne, dospelej nebudu nikdy Ale kdyz uz vysoka cena, tak at je uvnitr neco bohovskyho. Takhle je tam to samy, co bylo ve sberatelkach za 3 talire. A inflace zvyseni ceny neobhaji, beztak to vyrabej v Cine a tam je hodnota toho jejich grose furt stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Jak ste na tom s Jotnarkou? Mě na Alze pořád svítí, že objednádo u dodavatele...Takže si říkám, že na mě s ňou nevyjde. Xzone standardní edici s plecháčkem už odeslal, takže dnes vyzvednu a snad i nainstaluju. Smartžid ohledně ovladače mlčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Collectorka z xzone by dneska měla dorazit, obyč verzu židjrc včera nedalo poště, takže asi až zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 před 16 hodinami, mirai_trunks napsal: Mironet i Alzak zatím neposlali nic:)) U Mironetu už mi svítí připravená k odběru / expedici ..ale asi čekají na zítra no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 tak míranet prej jiz uvedomil poštu. zatim ale balik nema. Alzak ma fpici a posle kdo vi kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Moje zkusenost s Alzou je, ze vzdy dodaji vcas, ale predobjednavky posilaji az v den vydani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 No včas...Pamatuju si, že Tsushimeho a Tlou Le2ba edici dodali od den později. Takže buď dodají zítra navečer nebo třeba ...nevim...v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 No tak oni vi, komu to posilaj, zejo… Mne to zatim prislo vzdy vcas, asi jak si vyjedou hostorii obtezovani zamestnancu infolinek, tak zjistej, ze jsem f klidu. Kamel je na blek liste, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Na blek listě sem pouze u židů z jrc poté, co sem jim tam udělal dusno kuli chybějícím věcem ve sběratelce Desperádá a výstupu s manažerkou, když můj předobjednaný xonex přeprodala jiné zákaznici. S Alzou vše vpohodě, ale nejsu pi ca z třebíča ani redaktr médijum z tv h ovna žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.