Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 28, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2022 No nechme se prekvapit, trailery a gejplej vypada pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Jak které gameplaye...a teď ta kauza s placenými DLC, kde bude vidět více násilí mi přijde k nas rání. Takže já na objednávku vyčkávám a uvidím až podle recenzí...ani ten odznáček mi za to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 jeden ma malo násilí a další nechce hajzl papír. O drahotě CE mluvit nebudu, to ke fakt blbe. Tak uvidíme. já každopádně rozjedu rovnou po pulnoci na pátek a budu vas informovat Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Recenze po půlhodině hraní, kde jsem to jen viděl... mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 no dovol?! to klidne necham zaple i hodkuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Mandaz je bubé Mirazojc, klidne recenzuj i po deseti minitach, staci jen hajp v menu a uz mi pis klidne ve tri rano mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 29, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Není to tak úplně předobjednávka a už to nějakou dobu nesleduji, ale PS5 normál skladem ke koupi, pospíšil bych si, před vánoci to zas bude mizet, kdo ještě váhá https://www.smarty.cz/PlayStation-5-FIFA-23-Hra-p127190 https://www.smarty.cz/PlayStation-5-God-of-War-Ragnarok-hra-p130398 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 https://indian-tv.cz/clanek/the-callisto-protocol-spongebob-l007yh Trošku mám strach. Sponž BoB mi moc hororovej nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Jako to zase prrrr, a co takový plankton, he? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Plankton bude finálním bossfajt...to je úplně jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 30, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2022 Tak kalisto píše, že pujde hrát až od 6:00 v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2022 Asi, aby bylo dost síly na hraní, resp. šetření hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2022 Od 6 ráno, abysma sa z toho v noci nepos rali strachy :D... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Prvni unboxing sberatelky Callisto Protocol. Skybound ji jeste neposlal, tak furt vaham jestli ji nezrusit. Recenze na Metacritic a Steamu nejsou nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Tys do toho sel za tu skorodesitku? Ale soska vypada paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 @Martinoslav Jj, nedalo mi to spat. Bral sem to v rijnu za 9517Kc. Ted vaham, jestli to nezrusit. Pred chvili mi prisla obyc verze od Xzone, tak se rozhodnu az neco nahraju. Soska je fakt super, bucke taky ujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Tak to zavist Tech 6 jsem byl ochoten dat plus nejaky baksis za dopravu, ale vic nez 9 uz pro me bylo odrazujici. Skoda, chtel jsem si udelat radost. Jestli to nezrusis, tak pak ocekavam nejakou “recenzi” tady v chlubirne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 2, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 msm odehrano 4h v menu a 20 minut ve hre atmosfera, grafika i zvuky jsou good, soubojak asik nesedne kazdemu. rozjel jsem to na nejtezsi obtiznost a zemrel jsem asik 80x a to jsem bojoval 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Nejvyssi obtiznost tam je jen pro Miraze a pro Šuheje Jošidu, takze cajk, my ostatni to pojedeme na level “hlavne si neuspimit ruce” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Pořád je tu perrek obtížnost aka youtube video Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 2, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 a bacha, v menu je moznost prepnout ovladani ovladace pro levaky. jsem cumel jak puk. inverze zlacitek. jsem nevedel co mackat jinak je tam moznost: auto aim, auto dodge, auto rubat takze pro vsecky mistni jůtubery jak delane, akorat pak bacha na 8-10h game time Jinak ke to brutalní takze 18+ urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 2, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2022 Tak to je cajk, to bych mohl dat i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2022 Wo Long v bůčku na mamazonu https://www.amazon.de/-/cs/dp/B0BN5HMV2K/ref=sr_1_3?keywords=steelbook&qid=1670434691&rnid=1703609031&s=videogames&sprefix=stee%2Caps%2C124&sr=1-3 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2022 Na Wo Long bacha. Daval jsem si to minuly tyden v jedne asijske a bucek v tom nebyl. Mandaz, mirai_trunks a numi reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 7, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2022 ale tys mel Wy Hul, Mi Ho. To je trosku jinee numi, Mandaz, okajos a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.