Kamel Odesláno Leden 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2023 Vždyť na ni stejne nemáš místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2023 před 3 hodinami, mirai_trunks napsal: Tak JrC hlasi, že jsem usetril 7k za reaidenta. tak co koupit? A co takhle pronajmout nejakou garage? Muzes se do ni chodit schovavat pred manzelkou a detmi. A jeste ji zrekonstruovat a pripravit na nejaky auto, ktery si nikdy neporidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 6, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2023 7 uz za to da jen Miraz, coz je pekne na Draka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 11, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2023 Predobjednavkove bonusy u Hogwarts legacy strasna bida. Snad jen Xzone nabizi peknou klicenku. Alza ponozky a ostatni to jebů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 11, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2023 Počkáme na gamepass. letos děsná bída zatím skoro všecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Dead space koukam uplne bez jakychkoli bonusu, skoda Tak holt az bazarovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Presne, mam predobjednavku Dead Space u Xzone a budu ji rusit. Bez poradnejch bonusu za to ani omylem nedam skoro dva litry. Za mesic to stejne bude za pulku. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Ještě JRC má fajn odznáčky k Hogwarts Legacy, ale to je tak vše. Dead Space sem čekal steelbook a ono prd. Snad jen Resi 4 remake mě láká s bůčkem. A když tak koukám, čeká nás letos vůbec nějaká zajímavá sběratelka? Ať koukám, kde koukám tak jakoby letos je nějaké mrtvo...A Resi 4 remake nebudu zmiňovat s jeho nedostupností :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Xzone k Potterovi dava klicenku, samolepky a zalozku do knizky. Zadnej zazrak ale klicenka vypada pekne. kdyby byly aspon nejaky zajimavy edice, ale obo vubec nic… dead space by si steelbook zaslouzil. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Ja jsem zvedavej s cim prijde v kvetnu Zelda Tears of the Kingdom. Pokud to bude Nintendo store exlusive, tak to bude docela fuska sehnat. Jinak u nas stale vyhlizim sberatelku Wanted: Dead a Wo Long steelbook edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Tenhle rok to zatim na zadnou urodu nevypada, aspon usetrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 cekam jestli wu long bude v cz v deluxe edici se steelem, zatim hovinko Taky citim, ze tento rok bude chudy a mozna @mandaz pusti to sekiro:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Dead space je celkem provar že není žádný dárek, aspoň bubé fetky kdyby byly Wu long s bůčkem jsem našel jen na sasském mamazonu, ale hra je Mandaz unfriendly. No a osobně v dohledné době beru dej one se skřípěním kreditky jen forspoken, ptože bůčková edica z mamazonu. A @headhotneboj, poklidím vánoce a pustím sekiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 Forspoken beru taky, ale jenom kvuli bucku. To demo bylo dost spatny. Chtel jsem to rovnou zrusit, ale ten bucek se mi zas dost libi, tak jsem to nechal na nahode. Mam to u skveru a bud mi to poslou i s buckem, nebo mi to zrusi s tim, ze jim bucke dosly. Jinak jeste beru Divine edici Fire Emblem Engage, na Alze jsou stale skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 12, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 forspoken je uplne jina hra než ji prezentuji trajleři, spousta lidi bude koukatale je to jedina hra s bůčkem široko daleko. wu kong je v gejpassu, takze jak rika medved pockame na sale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 opravdu bude gay kong v gejpassu? Jak ja mam rad tyhle dark souls nioh klony A respektive, cokoliv od square je shit, bojim se o FFXVI jestli to bude shit, paradise stranger nebyl spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 před 18 hodinami, Mandaz napsal: Dead space je celkem provar že není žádný dárek, aspoň bubé fetky kdyby byly Wu long s bůčkem jsem našel jen na sasském mamazonu, ale hra je Mandaz unfriendly. No a osobně v dohledné době beru dej one se skřípěním kreditky jen forspoken, ptože bůčková edica z mamazonu. A @headhotneboj, poklidím vánoce a pustím sekiro To já beru Dead Space se steelem v Austrálii Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 Vezmi mi takyyyyyy, prosiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 heh. a to se vyplati? hra se steelbookem je v prepoctu za 1400kc. neposilaj mimo Australii tedy preposilac co jsem klikal mi to nabidl za 130usd. pak dan a clo? 5k celkem? nebo je levnejsi a rychlejsi cesta? z australie jsem nekupoval, nevim. Myslim, ze Martinoslav čeká cenu 300kč i s poštou za steelbook. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 Copak jsem Mandaz nebo Perrek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 takze das 5k za steelbook, kterej si nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 Když ty nevíš jak to chodí a jak se to dělá. Musíš tam mít člověka který ti koupí co chceš. Později si to nechám poslat,ale až je toho více samozřejmě. A se clem a DPH to tu nebudu vysvětlovat,asi tak. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 vpořádku. Když máš člověka pak rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 Martinoslav bere jedině za perekprajz...čili za 300 a dvě stravenky k tomu Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 U broucka mam jistotu, ze to vzdy bude kvalita, takze beru i to, co jsem nevidel djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.