headhot Odesláno Leden 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2023 před 2 hodinami, djbrouk napsal: To já beru Dead Space se steelem v Austrálii na Dreamcazman je spolehnuti, vzdycky vzdy z bestbuy poslal vse ok, akorat to fakt clovek musi nakoupit vice, doprava z Australie je peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2023 Pozor, pozor!! Alza k Hogwarts legacy prida zdarma jeste bonbony Jelly Belly, kopoj! mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 18, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2023 Martýn objednáno třikrát!!! Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 až tam bude dildo ve tvaru kouzelnicke hulky, jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 Wo Long: Fallen Dynasty - Steelbook Edition Na Alze za 1899Kc: https://www.alza.cz/gaming/wo-long-fallen-dynasty-steelbook-edition-ps5-d7625511.htm Kamel a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 Objednáno. Teda trošku mám z toho strach jak se k tomu Alza zachová ve skladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 Klíčová otázka. Jak je wolong Mandaz unfriendly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 Soulovka, takže hodně mandaz unfriendly, tak pro tebe bůček a placku poslat do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 @Mamdaz. Dost. Řekl bych víc než dost:) Ale to Tě neodradilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 před 1 hodinou, Mandaz napsal: Klíčová otázka. Jak je wolong Mandaz unfriendly? mam v souls hrach vsude platiny a demo me hodne pozlobilo, takze jen steelbook ber a budete nekdo brat artbooky https://www.xzone.cz/katalog.php?pmid=277&sort=rel&s=30&page=1&term=&atsid=4727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 @Kamel Taky mam strach, radsi nez do Alzaboxu sem si to nechal poslat na postu. Prijde mi, ze do Alzaboxu to kydaj vidlema a jeste bez baleni. @headhot Ja vzal oba hned jak se u nas dostaly do nabidky. Je to drahej, ale paradni doplnek sbirky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 tak ofiko store to melo 40£ za kus a 20% slo pres body dat dolu, ale bylo to fuč rychle. xzone se furt pripravuje a 1800 za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 @mirai_trunks Nepletes si to s guidebookama? Artbooky jsem jeste na ofiko strankach nevidel. Tohle ma Xzone za 1599Kc za kus. Sice je to taky tezkej prepral oproti 43EUR na nemeckym Amazonu, ale tady mam aspon jistotu, ze mi to dojde v jednom kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 hmm jo, jiz to vidim. jo strazegy guide myslim. https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/763107/elden-ring-books-of-knowledge-volume-i-strategy-guide https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/763101/elden-ring-books-of-knowledge-volume-ii-strategy-guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 Takže po vydání budu mít na prodej ps5 verzu wolang, kdyby měl někdo zájem. Btw @Akumazensho ono ani na alze nejde objednat preorder do alzaboxu, pouze na podejňu nebo poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 @mirai_trunks Jo strategy guides jsem bral na ofiko obchode s 20% slevou, to vyslo jeste cenove slusne. Tyhle novy art booky jsem ale zatim videl jenom na Play-asia a Amazonech. U nas to ma momentalne jenom CZC a Xzone za stejnou cenu 1599Kc. @Mandaz Sem to ted zkousel a fakt u Wo Longa mi nejde alzabox, protoze se tam prej nevejde Pritom preorder Fire Emblem Engage mi sel do alzaboxu sel bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 Mě do alzaboxu preorder nešel nikdy, od téj doby co je v Luhačovicích, a to je už pár let. Dřív se ani neozbrazoval, teď začali s tou srandou o velikostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 U nas v Prahe to nekdy jde, ale jak jsem psal, moc to nevyuzivam. U Fire Emblem jsem udelal vyjimku, nechtel jsem aby mi z bonusoveho plakatu udelali pri baleni origami. Jinak Alza dava k predobjednavkam Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon solidni bucek: https://www.alza.cz/gaming/bayonetta-origins-cereza-and-the-lost-demon-nintendo-switch-d7603034.htm Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 Tak to hledím jak perrek z gauče na ten box a bůček samozřejmě vemu aj když nemám swišta Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 A co vlastne s tema prazdnejma buckama delate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 20, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 To co ty s Hrama. Koukají na ně Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 Asi tak jak píše míraj no, má pravdu jako vždy No a pak přijde čas, kdy se prodají, ale až stoupne cena... https://www.ebay.com/itm/111720823492?hash=item1a03147ac4:g:kJgAAOSwKrhVcIl9&amdata=enc%3AAQAHAAAAsMuGFuJhMR3vcx2flHP0Z5tk9WIaBlEAyOkS5qfuwLbwQu5WECp3PDEXvSDAC%2BTksevL53V7XFrbSN87j%2BYSiB42HW%2FdNIMyaCwhV2No068q5TARKn3RrtKekpi%2BB0WzpuV9qgNhWeAIqFShou5hd%2Fh10Z0tr3TxTXb9I77BdDFgUg4HRUV9%2BrwsIEC1xTg0jryeZeLwl2Hm3qrbCoRy%2BDx4r%2FQzOPPja%2BYeRTTJ6eYb|tkp%3ABk9SR-D_0IK6YQ A ano, tento bůček mám. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 @mirai_trunksJsi drzy jak drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 20, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2023 Drak je pasé, nekdo musí zastoupit Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2023 Wo Long bucek edice uz i na Xzone za 1899Kc: https://www.xzone.cz/wo-long-fallen-dynasty-ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.