headhot Odesláno Červen 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 stejna situace jako u GOW a pak na tom skoro neslo vydelat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 17, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 a to kupujeme tedy pro vydelek? okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 Ja na tom sbiram prach, ktery pak prodavam vedcum na zkoumani miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 https://www.playgosmart.cz/mortal-kombat-kollectors-edition-p-461968.html Preorder sběratelky na Mortal Kombat, pgs za 7319,-.... Za mne cena už přes čáru cca o dva kilometry. Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 17, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 Mi přijde, že souteží o co nejhirší CE edici za co nejvetsi cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 Tam zatím vede poslední strýc fajter, dvě figurky jak od matela, bůček co dávali k preorderom, artbůk jako letáček a přes sedm litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 Je to bida uz tak dva roky… velka bida… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 17, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2023 bída již dýl a teď ještě drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 Co si budeme, pomalu na to sběratelství díky vysokým cenám a nekvalitě edice všichni začínáme srá t. Já za poslední dva roky koupil akorát GOW, jinak všechny nové edice míjím obloukem... ...Konec sběratelství v konzoleforu...Jedině Mandaz to drží svými bůčky Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 Zapomněls na akuevžena a brůčiska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 já jsem rád, že jsem minulý rok prodal 90% sbírky borci ze Slovenska akorát si držet eura doma, když byli za 26,50 a tedka je necelych 24, nebyl dobrý nápad:D Jediné co mi zůstalo jsou hry od From Software (Mandaz co to Sekiro:D), Final Fantasy a Silent Hilly a všechny bojovky. Zbytek tak nějak ztratil smysl sbírat, ty časy, kdy jsem koupil ,cokoliv ve slevě i kravinu jsou dávno pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 K tomu bych taky rad dosel... - nekupovat cokoli ve sleve mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 Loni jsem koupil dve sberatelky, letos zatim jednu. Uz beru fakt jen to co me hodne bere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 Pro mě největší zklamání posledních let byla sběratelka Horizonu 2... Ten mamut je fakt plastová šílenost. Gow celkem potěšil... Jinak takové ty edice od THQ Nordic, to už nekoupím ani ve slevě. To kolikrát ani za výprodejovejch 999 nemá cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2023 @headhot veřejně sa kaji, říkám že su hlava děravá a tímto veřejně prohlašuji, že to do konca měsíca června léta páně 2023 vyřešíme headhot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2023 Díky potrubní poště od kolegy @Kamel jsem se dozvěděl, že židzone dává k ac míraj jako dárek k preorderu bůček a klíčenku https://www.xzone.cz/assassins-creed-mirage-ps5 mirai_trunks, miz012 a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2023 Ten bucek je nadhernej. Koukal sem do objednavek a uz ho pridali i k stavajicim objednavkam. Snad dobre dopadne i ta nase objednavka sberatelky u PGS. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2023 I k moji deluxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2023 před 29 minutami, Akumazensho napsal: Ten bucek je nadhernej. Koukal sem do objednavek a uz ho pridali i k stavajicim objednavkam. Snad dobre dopadne i ta nase objednavka sberatelky u PGS. U pgs čekám zrušení nebo řádné zdražení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 20, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2023 tak steelbook maj i u czc, kde navic s kodem spajk100 je to o kousek levnejsi, kdo ma CSOB muze vyuzit slevac ze sveta odmen a ponižit to na minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 21, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Spajk100 nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Spajkk100 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Na CZC nedávají klíčenku, kterou dává Xzone... Divné. A pozor, pokud máte objednanou sběratelku u XZONE, tak nedostanete bůček. Xzone to komentoval slovy, že přece jeden bůček v edici je, takže druhý nepotřeba...Xzone nám židovatí po vzoru JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 To říkali už i u deluxky ff co zítra vychází. Prý jeden bůček stačí... Amatéři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 vic bucku vic adidas Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.