miz012 Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 před 6 hodinami, Mandaz napsal: To říkali už i u deluxky ff co zítra vychází. Prý jeden bůček stačí... Amatéři... Ja vytahl steelbook k FF ze zidjr... VIM, ze kdyz jsem hru objednaval, steel tam byl napsanej... ale v obj vidim jen bonus DLC. Tak jsem to dnes resil, ze jsem to na banneru videl a v obj to nevidim. taky se mi snazili namluvit, jestli si to nepletu s Deluxe verzi. Ale poslal jsem screen z FB, kde to jeste 19.6. inzerovali a tak mi ho do obj pridali. Kamel, Mandaz, Akumazensho a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Starfield Constellation Edition na PC a Xbox za 6999Kc na Alze: https://m.alza.cz/gaming/starfield?dq=7790230 Na Xzone jiz brzy: https://www.xzone.cz/starfield-constellation-edition-pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Koukám do budoucnosti a vidím tuhle edici ve výprodeji za 1499 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 21, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 To budou Kamelove vratky z JrC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Jrc nebere vratky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2023 Uz to bezi i na Xzone: https://www.xzone.cz/starfield-constellation-edition-pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 V JRC nahodili predobjednavky ASSASSIN’S CREED MIRAGE DELUXE EDITION + COLLECTOR'S CASE za 3699Kc: https://www.jrc.cz/Vyhledavani?query=ASSASSIN’S CREED MIRAGE DELUXE EDITION %2B COLLECTOR'S CASE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 před 18 hodinami, Kamel napsal: Jrc nebere vratky. Jedine pozitivum slouceni se Smarty je, ze uz vratky bere... I pri nakupu na prodejne. Jen to clovek nesmi rozbalit (u SW to beru), ale nesmi rozbalit ani merch. Ale kdyz na to nesahnes, do 14ti dnu to vemou zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 Už je Miráž z JRC fuč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 Uz je zase nahodili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 Už mám objednávku číslo 3 . Podle toho co dopadne, to si nechám. Pořád doufám v nízkou cenu u PGS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 To ja taky. Verim tomu tak, ze sem zadnou jinou objednavku (teda mimo obyc verze u Xzone) nedelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 PGS za směšnej peníz plus Xzone s bůčkem, tedy 2x bůček k AC Miráž = win win Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 tak budeme delat,ze 4k v sume jsou zanadbatelne ale mam to stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 Nově už i židi z JRC nabízejí steelbook k předobjednávce, ale nedávajího ke collectorkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2023 tak dneska ve Vidni v Media Markt FFXVI DE za 99,-euro takže zidjrc a zone mají trochu jiny kurz mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2023 njn, kdyby to aspon nebyly ty verze se sprostym obrazkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 HOT WHEELS UNLEASHED 2 PURE FIRE EDITION (PS5) na JRC za pouhych 60Kc: Jsem zvedavej za jak dlouho tu cenu upravi a mou objednavku zrusi https://www.jrc.cz/Hot-Wheels-Unleashed-2-Pure-Fire-Edition-PS5--p44794 Mandaz, Kamel a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 zaklikl jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 před 14 minutami, Akumazensho napsal: HOT WHEELS UNLEASHED 2 PURE FIRE EDITION (PS5) na JRC za pouhych 60Kc: Jsem zvedavej za jak dlouho tu cenu upravi a mou objednavku zrusi https://www.jrc.cz/Hot-Wheels-Unleashed-2-Pure-Fire-Edition-PS5--p44794 Koupeno, zaplaceno a budu sa hádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Objednáno a teď už jen budu vyhlížet email o zrušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Diky za tip, panove. Jsem v tom s vami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 #Auticka ..a když to neprojde, tak šup na Twitter a zrušit celé JRC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Tak uz mi prisel emai Vámi objednané zboží (169584 Hot Wheels Unleashed 2 Pure Fire Edition (PS5) za 59,99 Kč) byla bohužel chybně nastavena cena automatem. Za tuto cenu vám bohužel zboží nemůžeme nabídnout, jelikož se jedná o zjevnou chybu. Zboží lze nabídnout za cenu 1499,-Kč. Prosíme o informaci do 29.6. zda máte o zboží za tuto cenu zájem. V opačném případě bude objednávka stornována a platba bude vrácena. Omlouváme se za komplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Uff, to byla rychlost, už máme zrušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.