Moderators Martinoslav Odesláno Červen 26, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Korvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Dalo se to čekat :D. Teď si u židů říkají jací jsou ti martinoslavové, kamelové, akuevženové, mirájové a mandazové korwy miz012 a headhot reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 26, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Ja neobjednal, u zidu jsem zrusil ucet. Podfirma level Drak3dontgo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Je mi lito no, ale za 60Kc to fakt nemelo moc velkou sanci na uspech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Červen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2023 Já jsem zvědav jestli mi tu PS5 Assassin’s Creed Mirage (Collector’s Edition) edici pošlou za těch 2249kč jak mi psali, protože teď je cena myslím 3500kč Takže spíše počítám taky zrušení objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasneo Odesláno Červen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2023 To se dalo cekat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2023 @numimám pocid, že za těch 2249 je to čistě collectors box bez hry. Takže by tu cenu mohli zachovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 27, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2023 jmenuje se to kolektor edíšn, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2023 Fakt sem zvedavej, prvni email - potvrzeni objednavky: Počet ks Kód Název Cena Měna 1 PS5 Assassin’s Creed Mirage (Collector’s Edition) 2249.00 Kč 1 Prepravné 139.00 Kč druhej email - informace o stavu objednavky: Počet ks Název Kód Status 1 Assassin’s Creed: Mirage (Collector’s Case) Předobjednávka, datum uvedení na CZ trh distributor oznámil na 02.01.2024 Vypada to, ze to chtej uhrat na box bez hry. Kazdopadne v objednavce mam edition pro PS5, tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Červen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2023 Mám to stejné co ty Akumazensho. Oprava Já mám pořád první část objednávky ale 2 email jsem ještě nedostal. Což mě asi bude čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2023 Prolezl sem email a mám to samé...Na stránkách už jen CE box bez hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 28, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2023 Ja mam v objednavce stale collectors edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2023 Na Xzone nabizi Jagged Alliance 3 - Tactical Edition za 3299Kc, limitace 750 kusu celosvetove: https://www.xzone.cz/jagged-alliance-3-tactical-edition-pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 Lies of P - Deluxe Edition uz i na Xzone (v JRC vyprodano) za 1699Kc: https://www.xzone.cz/lies-of-p-deluxe-edition-ps5 OBSAH EDICE - luxusní krabice připomínající knihu - exkluzivní steelbook - artbook v pevných deskách - kód ke stažení soundtracku + 2 kosmetická DLC (festivalovou masku a sadu s brýlemi a kabátem velkého Venigniho) mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 Nesnasim ty kody… chci hru na BR a soundtrack na CD… Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 ty máš CD přehrávač ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 A nekolik Jsem oldskul, rad veci vlastnim, nerad si je pujcuju miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 to ja nikdy CD s hudbou nevlastnil, kdyz neberu prave soundtracky z her. mp3ky co pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 Na Xzone nahodili Metal Gear Solid - Master Collection Volume 1 za 1499Kc: https://www.xzone.cz/metal-gear-solid-master-collection-volume-1-ps5 miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2023 před 17 hodinami, Martinoslav napsal: Nesnasim ty kody… chci hru na BR a soundtrack na CD… moje slova taky mám rád Hru na DVD/BR Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2023 Scorn - Deluxe Edition na Xzone za 1199Kc: Skoda toho digi sountracku a artbooku, alespon ten bucek vypada zajmave. https://www.xzone.cz/scorn-deluxe-edition-ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2023 Komu CZC zrusil objednavku sberatelky Lords of the Fallen (tak jako mne) muze sberatelku ulovit u JRC za 5799Kc: https://www.jrc.cz/Lords-of-the-Fallen-Collector-s-Edition-PS5--p44472 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 30, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2023 pozdee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2023 Ta sberatelka bude hodne limitovana, byla pryc behem par minut, to samy na Alze a CZC. Blby je, ze objednavku sem sice dokoncil, ukazalo mi to hlasku, ze je vse v poradku vcetne cisla objednavky, ale potrvzovaci email nikde a v sekci objednavek taky neni. To sou fakt ksefty tuto. Uvidim co mi napise brigadnik Ales… mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 1, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2023 Na originalkách Metal gear master kolekce vol. 1 za 1279,- to uz je přijatelná cena, hned jsem si objednal https://www.originalky.cz/metal-gear-solid-master-collection-vol-1-ps5-p276882/ mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.