Kamel Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Protože v Ústí pod Labem straší jeden nejmenovaný reprdtér, který by mohl edici ukořistit a přišel bys o ní, proto uznali, že Ostrava bude lepší k odeslání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 19, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Xzone s Usti nema nic spolececenskyho PGS uz take odesralo, takze zitra pracholapka doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Až na to že xzone zásilky co posílají přes zásilkovnu nechává svážet do depa v Ústí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 19, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Tak to nedela xzone, ale zasilkovna Ale to mas fuk. Mas stesti, ze to slo pres nase pronadmesto, bud pocten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Spider-Man 2 CE unboxing. Jeste, ze jsem to zrusil. Jediny co sem chtel byl ten bucek a je to samy co Lords of the Fallen, uplne bez popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Jakooooo nooooo… ta soska je docela pekna… ale za tu cenu zvazuju, jestli to vyzvednu nebo to prenecham nekomu jinemu… ja fakt nevim…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Za mě zklamání...Vysoká cena a ve velké krabici jen soška a bůček bez popisku...Nemůžu si pomoci, ale levnější Miráž byla víc nařachaná edice. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 před 17 hodinami, Mandaz napsal: Až na to že xzone zásilky co posílají přes zásilkovnu nechává svážet do depa v Ústí z ostravy pry chodi se zlomenou pavucinou, je to pry vice kůll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Co jsem viděl, tak zlomení pavučiny držící Spidermana by mohl být docela velký problém. Koukal jsem na unboxing a zrovna tahle část mi přišla fakt chatrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Pavučina je z ocelového drátu, to spíš rupne její uchycení v Peterově ruce. Jinak soška top strop, bůček zklamání, slušela by cena o litr nižší no Kamel a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Kdyby porad jeste nekdo chtel, tak PGS jich ma dost skladem: https://www.playgosmart.cz/marvels-spiderman-collectors-edition-p-462830.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Cena do 4 tisic by byla oukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Já bych to viděl klidně cena podobná Ragnaroku, ale uvítal bych tam více merch bordelu, jako nějaké odznáčky, artbook v pevné vazbě a tak. Edice jejíž součástí je soška (pěkná) a hnusnej bůček, pro mě hodnotu 6 tis, ať bych si to odůvodňoval sebevíc nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Jedna věc je jistá. Ta edice hodnotu šestky prostě nemá. Osobně jsem ale spíše rád, že love co ušetřili za podpalový papír (mapa, artbook), popřípadě levný merch typu odznačky a podobné kktiny narvali do sošky. Ta je fakt jedna z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší co sem v edicách viděl. Osobně se mi líbí víc než ta ze zasklívače3. Ale zase, ta cena je prostě přepal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 20, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Tak klasika, od dob zaklinace šel plat nahoru a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2023 Mate nekdo volnou collectorku? Kamos shani jeste ;( PGS uz nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 21, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2023 Ja ji mam v Zasilkovne a stale zvazuju, jestli vzit ci nevzit. Kdyztak muzu prenechat. Koupil jsem v Alze diskovou edici a jako darek tam bylo totok: https://www.alza.cz/gaming/cable-guys-spiderman-d6112948.htm A prekvapive je to docela pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2023 Vzal bych ho. Cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2023 Na pgs je k předobjednání Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name limitku za 2219cz https://www.playgosmart.cz/like-dragon-gaiden-erased-name-limited-edition-p-466294.html Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2023 Spider-man 2 CE na Alze opet skladem: https://m.alza.cz/gaming/marvels-spider-man-2-collectors-edition-ps5-d7791154.htm miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2023 Takže teď jen čekat, jestli třeba neklesne cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 23, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2023 beztak jsou to Kamelove vratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2023 1ks na zakaznika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2023 Nejsou, já si edici neobjednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Židjrc, xzone a i alza dává k preorderu Avatara bůček Jako původně jsem daj one brát nechtěl, mám obavy že hra bude jen reskin fc6, ale ten bůček mne hodně, ale hodně nahlodal... djbrouk a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.