Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Popravde je celkem ošklivej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Mne se zase líbí, takový elegantní, nepřeplácaný... Ne jako baravný nepodarek ke spajdrvepři. Ale je to subjektivní pocid no. djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 spis uvidime, jakej bude v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 26, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Vypada pekne a za tu “cenu”, nekup to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2023 Bůček mi přijde jak přes kopírák s FC či AC bůčky, ale to je ubi štyl no...Spíš mám strach o hru samotnou...pořád to na mě působí jako reskin Far Cry na Pandoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 27, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2023 Což nemusí bejt špatně, akorat FC se hodne rychle stal repetitivnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2023 Právě...Prvních 10 hodin dobrý a pak je to samé dokola. Pak už pomůže jen výkup v jrc. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2023 Cekal jsem, s cim jrc prijde... xzone ho ma taky, ale jsou o kilo drazsi Jeste pockam s tim prijde ta zelena prisera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 27, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2023 K Robocopovi asi nikde nic, co? Chtelo by to bucek jako u Terminatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 Dělal sem reserš a bůček ani klíčenka nejsou. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 30, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 Skoda A asi se neda ani pocitat s nejakou enhanced edici, jako u Termose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 18, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2023 Az nekdo. Ekde narazite na tu What the Fock edici TLoU2 Remastered, tak dejte vedet, potrebuju ji do sbirky https://www.konzolista.cz/clanky/novinka/predcasne-odhalena-hra-the-last-of-us-part-ii-remastered-vyjde-v-polovine-ledna-informace-a-box-art Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 18, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2023 od 5.12 bude pres PSdirect k objednani. takze zase stovky kusu na ebaji za 4x takovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 18, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2023 Kaketi A PSDirect zasila do CR nebo jedine pres nejakou dorucovaci smerickou adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2023 kdybyste někdo sháněl k PS5 DualSense, tak v CZC výjde díky kuponu PS300 na 899,- mirai_trunks, headhot a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2023 a ten je na co vsecko?\°3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2023 to netuším, ale cena za ovladač mi přijde moc gut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2023 je to jen ovladac. bohuzel mam 2 a asik vydrzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 A jen bílej nebo nějakej z barviček jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 vsecky krom tech novejch zemních. akorát black je již fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 já si objednal tmavě rudý, ten mi jeste chybel do sbírky. Ani nevim proc to sbírám:D miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 Sbíráš to kuli vysokému nadhodnocení a prodeji za pár let, kdy bohužel cena ovladačů max klesne a budeš rád, že to prodáš lehce pod nákupkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 gow a spiderman jsem prodal samozrejme s max ziskem a ty obyc si objednavam pro radost, pekne se na to diva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 Tak nejak podobne to mam s hrami. Na hrani neni moc cas, ale na tu plnou polici placek se diva pekne. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2023 Ja radeji koukam na plnou flašku... bohužel moc nevydrží djbrouk, Lukasneo, Crashíčeq a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.