esmo Odesláno Únor 22, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2024 Víme kdy by se u nás mohl spustit předprodej? Rád bych se o to pokusil, ale stejně si moc šancí na ulovení nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2024 udelal jsem objednavku normal edice v xzone a pripsal poznamku, ze bych rad collectora. odepsali, ze zatim nevi zda a kolik bude esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2024 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2024 Kamele Kamele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Únor 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 Já bych spíše collectorku z Rise of the Ronin. Ale nikde jsem neviděl žádné info o ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 Ti nevim, ale viděl si gameplay? Mě ta hra přijde hrozně ošklivá, graficky zastaralá a gameplay takovej hrozně průměrnej...Jako kdyby v Sony dopředu věděli, proč u téhle hry raději nedělat edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 26, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 Tak recyklace Niohu z roku 2017. Jiz nioh 2 byl rozvlacnej a to same pak final fantasy team ninja Nioh style to same wo long all the same šit ale china. Takze Rónin má smůle ze: Neni CE, nebo bucek A vychazi nekolik lepsich her ve stejnem terminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 K Roninovi dava Xzone odznacek, ale ten samej den vychazi Dragons Dogma 2 s buckem, za me jasna volba… esmo a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 26, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 spis me trapi grafika dnesnich her. clovek by rekl, ze 3 roky po vydani ps5 a xbox sx bude vsecko jako po masle behat a vypadat k svetu. Dogma 2 prej 30fps, pak rikali otevrenej framerate, coz muze bejt spia pruser Ronin je port z ps4 od pohledu a ff7 part 2, to nikdo netestoval v rezimu vykonu? sak je to rozmazle jak kus lejna... Mam 100 chuti odehrat ff7 a zbytek roku jet PC gejming.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 did you mean pc gayming? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 26, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2024 jj, mástr Race! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 27, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2024 PC mástr ray gejming dává smysl...protože má ambilajt, co sem tak viděl po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 29, 2024 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2024 Jestli jste si nekdo nestihl predobjednat FF VII Rebirth Deluxe, tak kdyztak mam k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 18, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2024 Pák ks sběratelky Alone in the Dark mají skladem na originalkách za 6003czk https://www.originalky.cz/alone-in-the-dark-collector-s-edition-ps5-p306889/ Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 18, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2024 Alone in the Dark Steelbook který ve tmě svítí hustyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 18, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2024 Jen ta cena je přepal, ale to už je dnes takový standard...asi je čas se s touhle cenovou politikou smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 18, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2024 nevím no. spíš ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Sberatelka Alone in the Dark i na Alze: https://www.alza.cz/gaming/alone-in-the-dark?dq=7862395 Akorat cena 6K je fakt prepal, o 1000Kc vic nez v THQ obchode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Tak asi počkám na výprodej za 1850 Kč...beztak to do půl roku cenou padne, pokud bude dostupná v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 19, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 lidi to vykoupi stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 ISIC 5364 Kc... Stejne neberu Mne ted stacil Tintin za 1499 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Aspoň si toho Tintina za 1499 dostal...mě ty zmr di ze smarty napsali po týdnu, že edici nemají. Podotýkám, že sem objednal, když svítila skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Njn, asi jsem mel stesti (ikdyz mam jen XSX verzi). Mne zase zrusili toto bez nahrady: Weird West: Definitive Edition Deluxe (PS5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Měl sem taky objednanou XSX verzi, tak jestli to nebude ta samá, co sem objednal ja Nabídli mi pak za 2499 PS5 verzi, tak sem je poslal do perdele. A zrušil sem i jrc účet...jedno velký fiasko tahle firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Alza uz ma vyprodano, posledni kousky jsou jeste na https://www.hernicentro.cz/alone-in-the-dark-collector-s-edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 19, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2024 Nwm co na té sběratelce je za skoro šestku. Bůček, ok, lepší standart. Dvě sošky, obě bez koz, nou kšeft. A pak kopa papíru co dřív bylo v bigboxoch s pc hrama skoro běžně. Si pamatuju jak jsem si za love z brigády, někdy tuším v 16, koupil první origo hru na pc. Název už si nepamatuju (nějaká strategie kdes nasazoval duchy do různých pokojů a musel jsi lidi vystrašit tak aby z domu zdrhli) za 999czk. Krabice jako kráva, vevnitř dvd se hrou, soundtrack v normálním cd obalu, pak artbook, mapa, plakát a nějaké další papírové kotloviny. A manuál byl větší než ty ochuzené artbooky co teď dávají do sběratelek... Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.