headhot Odesláno Červen 12 Nahlásit Share Odesláno Červen 12 Mě moc nový díl Planety opic zasazené do Japonska neláká. Něco jako Battlefield 1, ta soška měla pak hodnotu, pamatuji 499,-:D Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 25 Nahlásit Share Odesláno Červen 25 Star Wars Outlaws dostanou k predobjednavkam mimo bucku i dalsi darky: Alza: Star Wars Frame Light - svítící obraz Hvězdy smrti https://m.alza.cz/gaming/star-wars-outlaws-ps5-d7788593.htm Xzone: Nahodna sada dvou odznacku https://www.xzone.cz/star-wars-outlaws-ps5 JRC/Smarty: Karticky Star Wars: Unlimited - Shadows of the Galaxy: Booster https://www.jrc.cz/Star-Wars-Outlaws-Limited-Edition-PS5--p44622#type=zdarma Zelvak23 a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 1 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1 dívám se, že na https://www.playgosmart.cz/silent-hill-p-472882.html?hgtid=76151a6f-ca7d-4958-92c5-db36ec7ee8da maji silent hill 2 za 1519 a k steelbook jeste sleeve budu doufat, ze umi balit, ze se nic nezmenilo od minuleho roku Akumazensho a miz012 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 2 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2 Ze by? Co si pod takovym sleevem mam predstavit... Ja mam obj v alze za 1457. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 2 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2 Sleev je takovej ten papírovej přebal na krabičku, co si speciálně tiskne PGS. Za mě takovej příjemnej bonus navíc k bůčku miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 2 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2 Na ceskej strankach jim fotky nejak blbnou, ale na slovenskejch se zobrazujou. Akorat zatim podobu toho sleevu jeste nezverejnili. https://www.pgs.sk/silent-hill-2-p-472882.html Tady je treba sleeve co byl k Cyberpunku, se mi docela libi: miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 2 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2 před 4 hodinami, miz012 napsal: Ze by? Co si pod takovym sleevem mam predstavit... Ja mam obj v alze za 1457. Hezky česky kartonová pochva na krabičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 3 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3 Disney Epic Mickey: Rebrushed Collector's Edition na Alze za 5099Kc limitovano 5000 kusu celosvetove: https://www.alza.cz/gaming/disney-epic-mickey-rebrushed?dq=12435366 Ten bucek nevypada vubec spatne: miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 4 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4 Asi stárnu, ale další edice, co se mi fakt nelíbí mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 4 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4 Pro jistotu objednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 4 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4 Zestarnul jsem, nechci. Hra, bucek, nijak cool soska… za bura moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 9 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9 Kdyby nekdo chtel lepsi cenu, dejte vedet: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 Nechápu, co jim trvá tak dlouho s vydáním krabicovky...Mohli to vydat o dost dříve, ale něco mi říká, že kalkulují digi prodeje, letní dovolené a podzimní boom, kdy by každej hrál do roztrhání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 10 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 jako dalo by smysl udelat nejakou lepsi limitku po roce, pak bych to koupil znova. takhle je to double meh, taky nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 Navic podle informaci na jejich strankach nebude puvodni hra ani dlc kompletne na disku a oboji se musi dodatecne stahnout. Pokud je to pravda, tak za me je ta krabicovka dost zbytecna. Je trapny ze to nedali komplet na vic disku jako treba FF7 nebo Baldurs Gate 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 No FF VII melo DLC taky kodem... I ta PS5 verze, jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 Ojej...tenhle trend dnešní doby se mi nelíbí. Když platím za krabicovku tak chci celou hru na disku a né být nucený stahovat online větší část hry. Zlatý léta kolem a po roku 2010, kdy vše bylo poctivě na DVD či BD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 10 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 2010 se delala dlc? to byl internet jeste v plenkach:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 V 2010 se ještě dělaly takové ty Game of the Year edice, kde si na placce měl celou hru. Samozřejmě krom nějakých sypačových kódu na kosmetiku. Fajn bylo mít konzoli offline, z placky nainstalovat hru a hrát, což dnes nejde. Na to hlavně narážím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 Hele nepsal tu někdo na čet něco o retro skupinách na fb, kde dlachní nad gothajem z dob komárů? Jinak taky mi kody na dlc vadí, ale to je asi to jediné co s tím mohu udělat no. Pokud teda nechcu přijít o celkem fajnou hru, jakou aw2 je. A ano, mám ju digi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 Jo, ale dlachtit nad gothajem z roku 79 a hrama z roku 2010 je rozdíl :D. Tohle je ještě pro nás mileniály nedávná minulost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 ja jsem poctive vsechny dlc stahnul, ale nikdy jsem je nehral:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 10 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10 @miz012 Ja myslel zakladni hru, ktera je hratelna primo z disku bez internetu. Ma install disk a play disk. Vypada to, ze AW2 si z disku bez internetu nezahrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 22 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22 Kdo jste brali: elden ring shadow of the erdtree collectors PS5 DLC je kodem... a jde ciste o DLC nebo kod da i soundtrack / artbook? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 22 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22 dobrá otazka, myslim ze kod je s artbookem a soudtrackem a hra je zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.