Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Předobjednávky - kde a za kolik co nejlépe a nejrychleji objednat

Recommended Posts

Objednano, ma dorazit v pondeli, dam vedet 🙂 Taky spoleham na to, ze to ma CZ tit u prodlouzene a CZ dabing u kino verze.

CZ verze u nas je draha, nasel jsem tuto DE na allegru za 1700, ale proc platit vic, kdyz je to stejne z AMA 🙂

Ja to budou poustet na XSX, z PS5 nejsem schopnej u filmu do svych beden dostat kloudny zvuk. Hry OK, ale film se mi vzdy prepne jen do stereo.... XSX jede OK.

Koupil jsem si od kamose 4K BD Panasonic, ale mel problemy, tak jsem mu ho vratil - filmy se sekaly (TG Maverick) i jine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam prave "zvlastni" zapojeni... KONZOLE - HDMI - TV - optika bedny (logitech).

A z XSX mi TV propousti signal dobre.
Ale u PS5 mi TV propousti DD / DTS OK u her, ale jak pustim film tak se vse prepne do stereo :(

Na webu jsou navody, ze filmy to maji jinak - ze u filmu se musi jeste jednou zvolit typ vystupu zvuku v menu "prehravace", ale ani toto v mem pripade neprojde :(

Odkaz ke komentáři

ja jedu standartne UHD 4K verze na ps4, prodavat se mi nechce, konzole mám rad, dokud neumrou a moje z první várky origo Made in Japan. Jen jsem musel v nastaveni Video Output nastavit 2160p, po kazdem vypnuti skoci do automatic, nechápu:D

edit: pro ty, co maji ps4, jeste doma muzou si pouste na tv 4K pecko:D, prohlizec furt funguje

Odkaz ke komentáři

PS4pro umí přehrávat 4K a 4K Ultra HD, ale je pravda, že disky už ne. Já většinou beru BD ze zavvi, kde býva, ještě digi odkaz na koupený film. Já jsem hlavně fanoušek starých horrorů, takže tam podpora CZ nikdy nebude, ale neřeším AJ

Odkaz ke komentáři

Zajímavé info vyskočilo na webu židjrc pro obyvatele Vídně-sever. 16.1. uzavírají trvale prodejnu v Olympyji a 18.1. prodejnu v oc Vaňkovka. Zajímavé, že nepíší nic ani o rebrandingu na smartžida. Celkem divný obchodní tah nemít prodejnu ve druhém největším městě ČR

EDIT: Ale mají 50%slevu na merch co mají skladem, nejde objednat přes eshop, pouze zakoupit na uvedených prodejnách.

Odkaz ke komentáři

Na FB psal židozaměstnanec, že prý nevylučují, že se vrátí se smarty do Brna, ale v tuto chvíli nemají prostory.

Jak bylo psáno výše, aktuální velikost prodejen neumožňuje nahečmat do tak malého prostoru smaržid koncept širokých uliček a stolů s elektronikou, se kterou si tam hraje tmavší část obyvatelstva, ale prý nemají Brnyté smutnit...jednou se vrátí... :D

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, mirai_trunks napsal:

@esmo @miz012 jakej ten panasonic jste meli? Jste me nahlodali na ty UHD BD filmy..

Byl to DP 450

https://www.datart.cz/blu-ray-prehravac-panasonic-dp-ub450eg-k-cerny.html

A choval se divne. Pustil jsem jsem Mavericka. Vse OK. Po hodine a pul najednou vytuhl obraz. Sel jsem do menu, pustil znovu a v tom samym miste zase. Navic najednou zacal problikavat obraz.

Kdyz jsem prehravac uplne vypl a pustil znovu, misto prehral, ale obraz blikal dal.

Dalsi den, kdyz jsem to pustil az od toho mista tak to proslo OK.

Proste uplne divne chovani. Jestli se ten prehravac prehrival... ale to by se neseklo vzdy stejne.

Kazdopadne, dnes prisel Pan Prstenu (objednan v patek).

Amazon - ciste papirova obalka bez jakekoliv vystelky. Ale krabicka vypada OK.

A je podle popisu to ma CZ title u kino / extended verze a CZ dab u kino verze. Takze spokojenost.

Z uctu se mi strhlo 1313 Kc. Tak OK.

20250113_092621.jpg

20250113_092611.jpg

Odkaz ke komentáři

Já ho zatím v objednávce furt vidím.

Ale info pro ty, co mají sběratelku s dopravou do zboxu. Xzone mi včera psalo, že dostalo od distributora info, že sa jedná o nadrozměr a do zboxu sa nevleze. Takže mění výdejní místo. Ohlídejte si pro jistotu mejl, neb mne to přesměrovali do hospody... :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu