miz012 Odesláno Leden 9 Nahlásit Share Odesláno Leden 9 Ja obyc mam Ale jen tu extended, toto me laka, ze ma i kino verzi s dabingem. A pry amazon jde lehce vratit kdyztak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Dej vědět, zdali to má CZ titule... za tuhle cenu bych to vzal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10 I prodlouženka i kinorip mají CZ title i engliš dabing a píšou teda, že v půlce filmu musíš vyměnit Disk:) jinak na čem koukáte? Psko to jistí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Nice! Já koukám na Psku...Někdy předloni sem měl šlechetnou myšlenku pořídit 4K BD přehravač, ale pak sem si rychle uvědomil, když tohle všechno umí Psko, že není potřeba další lapač prachu pod TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Jo tak mi dej pak vědět jestli ti to na Psku jede, já jsem si tuto edici koupil před lety hned jak to u nás vyšlo a PSko přehrálo tak půl hodiny a pak to zamrzlo...jiný disky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Objednano, ma dorazit v pondeli, dam vedet Taky spoleham na to, ze to ma CZ tit u prodlouzene a CZ dabing u kino verze. CZ verze u nas je draha, nasel jsem tuto DE na allegru za 1700, ale proc platit vic, kdyz je to stejne z AMA Ja to budou poustet na XSX, z PS5 nejsem schopnej u filmu do svych beden dostat kloudny zvuk. Hry OK, ale film se mi vzdy prepne jen do stereo.... XSX jede OK. Koupil jsem si od kamose 4K BD Panasonic, ale mel problemy, tak jsem mu ho vratil - filmy se sekaly (TG Maverick) i jine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Jo, já jsem si taky koupil BD Panasonic a taky se to tam sekalo. V podstatě to mám doma vystavený na poličce, protože si to nikde nepustím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Ja mam prave "zvlastni" zapojeni... KONZOLE - HDMI - TV - optika bedny (logitech). A z XSX mi TV propousti signal dobre. Ale u PS5 mi TV propousti DD / DTS OK u her, ale jak pustim film tak se vse prepne do stereo Na webu jsou navody, ze filmy to maji jinak - ze u filmu se musi jeste jednou zvolit typ vystupu zvuku v menu "prehravace", ale ani toto v mem pripade neprojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 Mě u ps5 chybí digi port. Já měl u ps4 napojený subwofer a to teď nemůžu. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 10 Nahlásit Share Odesláno Leden 10 ja jedu standartne UHD 4K verze na ps4, prodavat se mi nechce, konzole mám rad, dokud neumrou a moje z první várky origo Made in Japan. Jen jsem musel v nastaveni Video Output nastavit 2160p, po kazdem vypnuti skoci do automatic, nechápu:D edit: pro ty, co maji ps4, jeste doma muzou si pouste na tv 4K pecko:D, prohlizec furt funguje mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10 není to moc hlučné ta ps4ka? Jinak koukal jsem na BD uhd prehravace a zacina to na 10k? to radeji koupim ten xbox SX, tedy kdyz by byl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 11 Nahlásit Share Odesláno Leden 11 u filmu vubec a hlavne, kdyz uz se divam na film, tak repraky jedou na 100% mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 11 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11 na netu pisou, ze ps4 nepodporuje 4kUHD? To pouštíš tedy jako RiP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 11 Nahlásit Share Odesláno Leden 11 PS4pro umí přehrávat 4K a 4K Ultra HD, ale je pravda, že disky už ne. Já většinou beru BD ze zavvi, kde býva, ještě digi odkaz na koupený film. Já jsem hlavně fanoušek starých horrorů, takže tam podpora CZ nikdy nebude, ale neřeším AJ mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 11 Nahlásit Share Odesláno Leden 11 Zajímavé info vyskočilo na webu židjrc pro obyvatele Vídně-sever. 16.1. uzavírají trvale prodejnu v Olympyji a 18.1. prodejnu v oc Vaňkovka. Zajímavé, že nepíší nic ani o rebrandingu na smartžida. Celkem divný obchodní tah nemít prodejnu ve druhém největším městě ČR EDIT: Ale mají 50%slevu na merch co mají skladem, nejde objednat přes eshop, pouze zakoupit na uvedených prodejnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Neděle ve 06:19 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 06:19 rip brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Neděle ve 07:59 Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 07:59 A nejblizsi prodejna Zlin duvod je jasny, proste jim skoncili smlouvy a nema cenu delat novou, kdyz koncept smarty prodejen neodpovida prostorům Smarty. Co si budem rikat obe prodejny v Brne jsou fakt malinke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Neděle ve 12:04 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 12:04 Tak v Budejcich se oboji prestehovalo do vetsiho, tak asik neni odbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Neděle ve 17:14 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 17:14 @esmo @miz012 jakej ten panasonic jste meli? Jste me nahlodali na ty UHD BD filmy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Pondělí ve 05:19 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 05:19 Tak jsem to dohledal a byl to nakonec Sony UBP-X700B A ano RIP židJRC, občas jsem tam potřeboval a bylo to fakt dobře dostupný autem - Olympia. Takto mi zbývá Xzone, který mám z ruky a nedá se tam zaparkovat a pak samozřejmě konglomerát Alza ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Pondělí ve 07:20 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 07:20 Na FB psal židozaměstnanec, že prý nevylučují, že se vrátí se smarty do Brna, ale v tuto chvíli nemají prostory. Jak bylo psáno výše, aktuální velikost prodejen neumožňuje nahečmat do tak malého prostoru smaržid koncept širokých uliček a stolů s elektronikou, se kterou si tam hraje tmavší část obyvatelstva, ale prý nemají Brnyté smutnit...jednou se vrátí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Pondělí ve 08:30 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 08:30 Aktualizace židoprodejen: tak ještě navíc zavírají i prodejnu Nový Smíchov... esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Pondělí ve 08:50 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 08:50 před 15 hodinami, mirai_trunks napsal: @esmo @miz012 jakej ten panasonic jste meli? Jste me nahlodali na ty UHD BD filmy.. Byl to DP 450 https://www.datart.cz/blu-ray-prehravac-panasonic-dp-ub450eg-k-cerny.html A choval se divne. Pustil jsem jsem Mavericka. Vse OK. Po hodine a pul najednou vytuhl obraz. Sel jsem do menu, pustil znovu a v tom samym miste zase. Navic najednou zacal problikavat obraz. Kdyz jsem prehravac uplne vypl a pustil znovu, misto prehral, ale obraz blikal dal. Dalsi den, kdyz jsem to pustil az od toho mista tak to proslo OK. Proste uplne divne chovani. Jestli se ten prehravac prehrival... ale to by se neseklo vzdy stejne. Kazdopadne, dnes prisel Pan Prstenu (objednan v patek). Amazon - ciste papirova obalka bez jakekoliv vystelky. Ale krabicka vypada OK. A je podle popisu to ma CZ title u kino / extended verze a CZ dab u kino verze. Takze spokojenost. Z uctu se mi strhlo 1313 Kc. Tak OK. Kamel a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Čtvrtek ve 09:14 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 09:14 Tak mě Alza vypekla s KDC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Čtvrtek ve 09:22 Nahlásit Share Odesláno Čtvrtek ve 09:22 Já ho zatím v objednávce furt vidím. Ale info pro ty, co mají sběratelku s dopravou do zboxu. Xzone mi včera psalo, že dostalo od distributora info, že sa jedná o nadrozměr a do zboxu sa nevleze. Takže mění výdejní místo. Ohlídejte si pro jistotu mejl, neb mne to přesměrovali do hospody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.