džejar Odesláno Listopad 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2022 Čaute, taky nabízím Black friday osobního rázu:)) Dnes jsem si přivezl od borce PS 5 domu a k ní mi dal kupón s kódem na God od War: Ragnarok Můj šálek čaje ta hra není takže cena 750:) a můžu setřít a poslat 12kouzelnych čísel:) A kdyby někdo sháněl , budu se zbavovat PS4 pro s 2 ovladačema v super stavu .. tu na Black friday nechám za 4000,- Pište, případně kvůli konzole se spojíme můžu nafotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AL_Kaholic Odesláno Listopad 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2022 Dejte si pozor na výše uvedeného džejara. Pěkně se mnou vy*ebal a výsledek je, že jsem bez peněz a s nefunkčním kódem na Ragnarok. Samozřejmě na zprávy nereaguje. Částečně to je i moje chyba, že jsem byl důvěřivý, ale ať se nenachytá někdo další! liborpoulik a headhot reagoval na 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 já mu psal, kód předem jinak nic a neozval se. takže již víme proč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 taktak....když je tu nový-žádné hodnocení--čerstvě zaregistrovaný-a něco hned prodává..tak být obvzlášť obezřetný...sice po vojně každý generál ...stalo se..člověk Ty peníze oželí ale je tu vzpomínka která bude podvedeného štvát hodně dlouho...taky jsem kdysi koupil hru kterou svět neviděl.....takže jak se teď píše dole....udělat si čas a zajít na policii a nahlásit....třeba bude mít podvodníček pro tentokrát špatné noci on....jak se to stalo mi tak jsem nikde nebyl-myslím nahlásit-....bylo to mnohem míň ale štve mne to dodnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Rovno s číslem účtu zajdi na bengárnu, třeba už konfiguroval v jiných skupinách a bude mít nějaký záznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 já byl takhle pred par lety nahlasit a po pul roce prisel spis z Ostrave o 120 stranach jak manika nasli a celkem okradl lidi asik za 2M po kouscich. chudak tvrdil, ze ho nutila pritelkyne a ted sedi oba. okajos reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AL_Kaholic Odesláno Listopad 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Tak jsem pogooglil jeho číslo účtu a tohle jsem našel: Škoda, že mě to nenapadlo hned.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Takovejhle hotentot bude mít určitě spis u VB, takže fakt nečekej a zajdi ho nahlásit. Když se poštěstí tak zm rdeček půjde bručet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 22, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2022 Pro jistotu jsem mu omezil účet. Peníze předem neprověřeným účtům rozhodně nikdy neposílejte! mirai_trunks reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts