mesan Odesláno Srpen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2023 Ahoj, byl by zájem o HW úpravu Vašich switchů? Nejspíše všechny modely V1,V2,LITE, OLED. Když jsem sám někoho hledal, v ČR jsem nikoho nenašel, tak jsem si to musel udělat sám. Prosím PM. Díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2023 Jdi s tim svinstvem do pralesa, tady sme poctiví a kupujeme krabičky a originální licence, žádná uprava... okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Srpen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2023 V 2. 8. 2023 at 8:58, mesan napsal: Ahoj, byl by zájem o HW úpravu Vašich switchů? Nejspíše všechny modely V1,V2,LITE, OLED. Když jsem sám někoho hledal, v ČR jsem nikoho nenašel, tak jsem si to musel udělat sám. Prosím PM. Díkec. Vůbec ho neposlouchej, někdo tvoje služby určitě ocení. Celkově to tady jde do kopru Samé zákazy, příkazy a moralizování, viz CFW , bazar , prodej her bez krabicek a podobné. Tohle forum naopak na CFW vyrostlo a dost lidí se zde stali před 15ti lety legendou no a to tady jeste pan moralista ani nebyl i když tady není warez , možnost informovat beru jako základní věc. Možná proto je teď online 8 uživatelů místo 800 co bejvávalo.. mesan a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Srpen 3, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2023 Vůbec ho neposlouchej, někdo tvoje služby určitě ocení. Celkově to tady jde do kopru [emoji3] Samé zákazy, příkazy a moralizování, viz CFW , bazar , prodej her bez krabicek a podobné. Tohle forum naopak na CFW vyrostlo a dost lidí se zde stali před 15ti lety legendou [emoji3] no a to tady jeste pan moralista ani nebyl [emoji3] i když tady není warez , možnost informovat beru jako základní věc. Možná proto je teď online 8 uživatelů místo 800 co bejvávalo.. Jeden borec tu někoho sháněl v únoru nebo březnu letošního roku a když jsem mu poslal PM jestli to je ještě aktuální tak mně napsal neotravuj, toť obrázek o místní komunitě... Přesně tak par let zpátky to tu byl jeden modder vedle druhého kteří vydělali nemalé peníze na úpravách Xboxů a teď takovýhle rádoby vtipní chytráci. Udělám si vlastní vlákno s podrobnějším info a jak říkáš někdo kdo bude za úpravu vděčný se najde. Nikdo tady nikomu nenabízí stažené hry... okajos a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2023 Před hodinou, mesan napsal: Jeden borec tu někoho sháněl v únoru nebo březnu letošního roku a když jsem mu poslal PM jestli to je ještě aktuální tak mně napsal neotravuj, toť obrázek o místní komunitě... To si se mnou někoho pleteš, já jsem nic takového nepsal. Od roku 2015 jedu všechno originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 4, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2023 Taky nám již není 15 a na ty hry si člověk je schopen vydělat. Hlavně v bazaru vše za relativně směšné peníze se dá. Dneska se všecka řeší na FB nebo diacortech, myšlenka fóra jako hlavního média je již mrtvá a nikdy se nevrátí. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Srpen 4, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2023 Tady nejde co kolik stojí doba se mění to je bez debat, ale není důvod shazovat úpravy. Někdo si třeba chce zahrát hry i pro jiné modely nintendo třeba hry na gameboy nebo DS na Switchi. Asmar3 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 5, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2023 Založ topic v prodeji a uvidíš. Jinak na hrani čehokolif z old genu je nejspíš lepší Steamdeck myslím. Jde to bez hardware uprav a relativne to zvládá rozjet každej dle navodu na netu. Ja rozjel všecky emulace a zase zavrel Steamdeck do šuplika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.