Jump to content

Recommended Posts

Posted
V 2. 8. 2023 at 8:58, mesan napsal:

Ahoj,

byl by zájem o HW úpravu Vašich switchů? Nejspíše všechny modely V1,V2,LITE, OLED.

Když jsem sám někoho hledal, v ČR jsem nikoho nenašel, tak jsem si to musel udělat sám.

Prosím PM.

Díkec.

Vůbec ho neposlouchej, někdo tvoje služby určitě ocení. Celkově to tady jde do kopru :D  Samé zákazy, příkazy  a moralizování,  viz CFW , bazar , prodej her bez krabicek a podobné. Tohle forum naopak na CFW vyrostlo a dost lidí se zde stali před  15ti lety legendou :D  no a to tady jeste pan moralista ani nebyl :D  i když tady není warez , možnost informovat beru jako základní věc. Možná proto je teď online 8 uživatelů místo 800 co bejvávalo.. 

Posted
Vůbec ho neposlouchej, někdo tvoje služby určitě ocení. Celkově to tady jde do kopru [emoji3]  Samé zákazy, příkazy  a moralizování,  viz CFW , bazar , prodej her bez krabicek a podobné. Tohle forum naopak na CFW vyrostlo a dost lidí se zde stali před  15ti lety legendou [emoji3]  no a to tady jeste pan moralista ani nebyl [emoji3]  i když tady není warez , možnost informovat beru jako základní věc. Možná proto je teď online 8 uživatelů místo 800 co bejvávalo.. 

Jeden borec tu někoho sháněl v únoru nebo březnu letošního roku a když jsem mu poslal PM jestli to je ještě aktuální tak mně napsal neotravuj, toť obrázek o místní komunitě... Přesně tak par let zpátky to tu byl jeden modder vedle druhého kteří vydělali nemalé peníze na úpravách Xboxů a teď takovýhle rádoby vtipní chytráci. Udělám si vlastní vlákno s podrobnějším info a jak říkáš někdo kdo bude za úpravu vděčný se najde. Nikdo tady nikomu nenabízí stažené hry...