remaxik Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Ahoj, poridil jsem si na cesty Retropocket 3 plus, a myslel si ze budu moct jednoduse rovnou hrat, bohuzel jsem zjistil ze jsem vul a vse si musim nastavit sam. Potom co jsem v tom lezel nekolik hodin jsem pochopil ze na to nejsem ten pravy, a tak hledam nekodo kdo by mi to za uplatu komplet rozchodil Ja na to nemam nervy Diky a snad tento typ dotazu nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Přeju hodně štěstí s rozchozením, přesně z tohohle důvodu sem Retroid nebral a sáhl sem po Anbernicu, kde sem měl hry už předinstalované. Na to rzochození zkus @miz012 se kterým retro konzolky řešíme a z nás dvou bude on ten šikovný, kdo by to mohl rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Pokud nemáš problém platit, spíš doporučím EmuDeck, který je teď v betě na Patreonu, konkrétně tady. Bližší info pak zde: Každopádně i Retroid je Android, takže spíš záleží na tom, co konkrétně chceš emulovat - pak stačí dohledat konkrétní návody (viz např. PPPSSPP pro PSP, M64Plus pro N64 atp.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 No tady to ma Android... a tam asi tolik variaci s custom firmwarem nebude Doporucil bych v prvni rade kouknout na youtube videa. Pokud mas konzoli v zakladu bez her, budes muset pohledat ROMky na webu... a vetsine emulatoru najit i BIOSy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Takže raději vrátit/prodat a koupit něco již předpřipraveného jak píše Kamel.. jinak budeš více hledat na netu a nastavovat než hrát a stejne to skončí v šuplíku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Jestli hledáš něco o stejném výkonu, co umí třebas PS2 tak bych sáhl po tomto Anbernicu: https://www.aliexpress.com/item/1005006065843504.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.4d84CfklCfklw0&algo_pvid=7267a595-8509-472e-8781-45b98cb324a3&algo_exp_id=7267a595-8509-472e-8781-45b98cb324a3-2&pdp_npi=4%40dis!CZK!10909.64!5454.80!!!3334.65!1667.32!%402103853617156123142585835e658b!12000037964176033!sea!CZ!3283336676!&curPageLogUid=8hOWy3RdKSdv&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Můžeš zvolit již zmíněný emudeck nebo třeba emulation station, taky ho mají za paywallem na patreonu. Nebo si tam můžeš každej emulátor nahrát zvlášť a každej zprovoznit. Všechny biosy a potřebný věcičky mám kdybys chtěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Odesláno Květen 13 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Tak jak to ctu tak jsem jak ♥♥♥ zase unahlil, dneska uz me ty navody staly asi 4 hodky casu a dosel jsem k tomu jak zprovoznit nejake stare hry z gameboy, coz me uplne nezajima :D před 4 hodinami, spenat napsal: Pokud nemáš problém platit, spíš doporučím EmuDeck, který je teď v betě na Patreonu, konkrétně tady. Bližší info pak zde: Každopádně i Retroid je Android, takže spíš záleží na tom, co konkrétně chceš emulovat - pak stačí dohledat konkrétní návody (viz např. PPPSSPP pro PSP, M64Plus pro N64 atp.). Kouknu na ten emudeck, problem zaplatit nemam…ale nemam uplbe cas to ladit Jsem se hold unahlil…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Vrátit tu konzoli třeba nemůžeš? Já takhle bral na konzolišti nějaké na zkoušku a pokud mi to nevyhovovalo, tak sem hned vrátil. Pokud si to bral na Ali tak tam může být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Odesláno Květen 14 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Bral jsem to pres bangood, takze smolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Odesláno Květen 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17 Tak se mi povedlo konzoli prodat vicemene za to co jsem koupil, takze kouknu po necem jinem Diky miz012 a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 18 Nahlásit Share Odesláno Květen 18 Ja si uzivam Angernic RG35XX H. Ma velkou podporu jak vyrobce tak ostatnich uzivatelu. Koupen v akci na ali za 1250 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 18 Nahlásit Share Odesláno Květen 18 Jestli chceš něco lepšího třeba právě na ty PS2 hry, tak zkus Anbernic RG552, jak sem posílal v odkazu. Vypadá to na hodně pěkný dělo. Cenou je to levnější než Retroid. mirai_trunks a miz012 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.