Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj, poridil jsem si na cesty Retropocket 3 plus, a myslel si ze budu moct jednoduse rovnou hrat, bohuzel jsem zjistil ze jsem vul a vse si musim nastavit sam. Potom co jsem v tom lezel nekolik hodin jsem pochopil ze na to nejsem ten pravy, a tak hledam nekodo kdo by mi to za uplatu komplet rozchodil :D Ja na to nemam nervy 🙂 Diky a snad tento typ dotazu nevadi 🙂

• Junior Moderators
Posted

Pokud nemáš problém platit, spíš doporučím EmuDeck, který je teď v betě na Patreonu, konkrétně tady. Bližší info pak zde: 

Každopádně i Retroid je Android, takže spíš záleží na tom, co konkrétně chceš emulovat - pak stačí dohledat konkrétní návody (viz např. PPPSSPP pro PSP, M64Plus pro N64 atp.).

Posted

Tak jak to ctu tak jsem jak ♥♥♥ zase unahlil, dneska uz me ty navody staly asi 4 hodky casu a dosel jsem k tomu jak zprovoznit nejake stare hry z gameboy, coz me uplne nezajima :D

před 4 hodinami, spenat napsal:

Pokud nemáš problém platit, spíš doporučím EmuDeck, který je teď v betě na Patreonu, konkrétně tady. Bližší info pak zde: 

Každopádně i Retroid je Android, takže spíš záleží na tom, co konkrétně chceš emulovat - pak stačí dohledat konkrétní návody (viz např. PPPSSPP pro PSP, M64Plus pro N64 atp.).

Kouknu na ten emudeck, problem zaplatit nemam…ale nemam uplbe cas to ladit :( Jsem se hold unahlil….