Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neupdatovat na dashboard 2.0.13142.0 alebo 2.0.13141.0 !!! Nespusti ziadnu palenku!

Recommended Posts

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Cus, mám starší flash, vždycky dávám hry ve Wave patcheru na wave 3 a všechno vždycky fungovalo, nikdy jsem nic neupdatoval. Až dnes jsem vypálil Dirt 3 a chce to po mě update, můžu to normálně updatovat, nebo mi nepůjdou už starší hry, poradí někdo pls?

No, musim říct, je to zapeklitý problem. Doporučuju ti kliknout nahoře (nebo i dole) na odkaz [první] a přečíst si to hezky od začátku, zrovna Dirt 3 je hodně propíraný. Ale jinak sorry za OT, jen to občas nechápu...

Odesláno
Cus, mám starší flash, vždycky dávám hry ve Wave patcheru na wave 3 a všechno vždycky fungovalo, nikdy jsem nic neupdatoval. Až dnes jsem vypálil Dirt 3 a chce to po mě update, můžu to normálně updatovat, nebo mi nepůjdou už starší hry, poradí někdo pls?

DIRT 3 má wave 11 , takže vyžaduje DB 12625 . Na ten to můžeš updatovat a nic se nestane - všechny starší hry ti půjdou kromě her s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) .

Nemůžeš ale updatovat z DVD - když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Musíš udělat update přes flešku . Stáhni DB 12625 zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odesláno

Můžu poprosit o nějaký shrnutí? Mám LT+ 1.1 a furt čekám, až se to nějak vyřeší s těma novejma dashbordama, abych už mohl zkusit online..

1. Jde hrát online i bez nejnovějšího dashe, nebo ne?

2. Pokud nejde, tak jaký je nej řešení? Počkat ještě, nebo stáhnout nejnovější dash a pak znova flashnout už na ten LT+ 1.9 a bude to vše jako dotenkrát s tím LT+ 1.1? Teda, že půjde hrát online s relativně malým rizikem banu..

Díky :party:

• Junior Moderators
Odesláno

1.) Bez nejnovějšího dashe tě to na live ani nepustí, update to stejně bude chtít.

2.) Nejlepším řešením je určitě počkat na LT+ 2.0 :D Ale pokud chceš hrát teď na live s tím relativně malým rizikem banu, tak přesně jak říkáš - Updatovat na nejnovější dashboard a pak reflashovat na LT+ 1.9

Odesláno
Můžu poprosit o nějaký shrnutí? Mám LT+ 1.1 a furt čekám, až se to nějak vyřeší s těma novejma dashbordama, abych už mohl zkusit online..

1. Jde hrát online i bez nejnovějšího dashe, nebo ne?

2. Pokud nejde, tak jaký je nej řešení? Počkat ještě, nebo stáhnout nejnovější dash a pak znova flashnout už na ten LT+ 1.9 a bude to vše jako dotenkrát s tím LT+ 1.1? Teda, že půjde hrát online s relativně malým rizikem banu..

Díky :party:

Podmínka využívání služby LIVE je mít nainstalovanou poslední verzi Dashboard.

Mechanika nesmí být spoofována (originální mechanika nesmí být vyměněna za jinou, např. LiteOn za Samsung).

Řešení je následující:

- vrátit mechaniku do původního stavu (zapsat OFW)

- aktualizovat na novou verzi Dashboard (2.0.13146.0)

- zapsat CFW LT+ v1.9 (LiteOn, BenQ) či LT v1.9 (Samsung)

Pozn.: Toto neplatí pro mechaniky Hitachi, neboť tyto mechaniky nebyly zasaženy novou verzí Dashboard (2.0.13146.0).

Vše pak bude fungovat jako doposud, s vyjímkou her s AP2.5, protože proběhly změny v DvdAuthEx (DAE) tabulce. Tyto hry stačí jen upravit pomocí abgx360 a znovu vypálit.

Seznam AP2.5 her:

- Assassin's Creed: Brotherhood

- Call of Duty: Black Ops

- Call of Duty: Modern Warfare 2

- Fable III

- Halo Reach

- Need for Speed: Hot Pursuit

Odesláno

Zdravím,

mám XBOX Slim s aktuálním dashboardem 2.0.12625.0 a podle všeho mám mechaniku Lite-On s FW 9504. Pokud jsem teď správně pochopil, pokud se připojím na Live a aktualizuji DB, flashne se mi FW na 0272.

Můj dotaz zní: Budu moci v budoucnu bez problémů flashnout na LT+ 2.0 až vyjde s výhodou mé mechnaiky, která má odemčený zápis bez výměny její desky/čipu? Nebo bych to tím updatem totálně podělal?

Díky za odpověď.

Odesláno
Zdravím,

mám XBOX Slim s aktuálním dashboardem 2.0.12625.0 a podle všeho mám mechaniku Lite-On s FW 9504. Pokud jsem teď správně pochopil, pokud se připojím na Live a aktualizuji DB, flashne se mi FW na 0272.

Můj dotaz zní: Budu moci v budoucnu bez problémů flashnout na LT+ 2.0 až vyjde s výhodou mé mechnaiky, která má odemčený zápis bez výměny její desky/čipu? Nebo bych to tím updatem totálně podělal?

Díky za odpověď.

není to problém, update můžeš udělat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu