romik Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 a co k tomu potřebuji kdybys si to chtěl udělat sám:-D potřebuješ hlavně vyčíst dvd key z mechaniky, máš-li tam nyní fw LT a novější, na vyčtení klíče potřebuješ extraktor, můžeš si ho klidně sám postavit, je to jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Riddick500: záleží taky na tom, co máš za mechaniku, např. já mám Samsung (není potřeba extraktor) a zvládnul jsem to i sám podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Riddick500: záleží taky na tom, co máš za mechaniku, např. já mám Samsung (není potřeba extraktor) a zvládnul jsem to i sám podle návodu to je pravda, ale skoro všude jsou liteonky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mám lite-on¨:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mám lite-on¨:) :) :) potřebuješ extraktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Ahoj borci potřebuji se zeptat, včera jsem kontroloval v abgx1.0.5 assasina brotherhood, a když ho dám do xka zůstane mi černá obrazovka, mám lt+1.1 a dash12625, je možné že abgx už patchuje ochranu ap25 na nové lt+ 1.9 a na lt+1.1 už to nejde??? EDIT: vyřešeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 pls muže mi tu někdo hodit nejnovější dashboard an stahnutí díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 pls muže mi tu někdo hodit nejnovější dashboard an stahnutí díky:) Je na oficielních stránkách MS : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prav Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 je nějaký posun v LT 1,9 - nebo je stale v nedohlednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 je nějaký posun v LT 1,9 - nebo je stale v nedohlednu LT+ 1.9 je vydán na phat mechaniky, kromě Samsung a Hitachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 20, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 je nějaký posun v LT 1,9 - nebo je stale v nedohlednu LT+ 1.9 je vydán na phat mechaniky, kromě Samsung a Hitachi ... a na Samsung je vydán LT 1.9 bez "+" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ... a na Samsung je vydán LT 1.9 bez "+" :-) sorry, to jsem přehlíd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3nj14b4r41 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Takže jsem to pochopil správně,že pokud mám Falble III a ještě jsem si ho ve Wave patcheru předělal na wave 3 tak ho nemám šanci spustit že? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojcek1468625169 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Cus, mám starší flash, vždycky dávám hry ve Wave patcheru na wave 3 a všechno vždycky fungovalo, nikdy jsem nic neupdatoval. Až dnes jsem vypálil Dirt 3 a chce to po mě update, můžu to normálně updatovat, nebo mi nepůjdou už starší hry, poradí někdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Cus, mám starší flash, vždycky dávám hry ve Wave patcheru na wave 3 a všechno vždycky fungovalo, nikdy jsem nic neupdatoval. Až dnes jsem vypálil Dirt 3 a chce to po mě update, můžu to normálně updatovat, nebo mi nepůjdou už starší hry, poradí někdo pls? No, musim říct, je to zapeklitý problem. Doporučuju ti kliknout nahoře (nebo i dole) na odkaz [první] a přečíst si to hezky od začátku, zrovna Dirt 3 je hodně propíraný. Ale jinak sorry za OT, jen to občas nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Cus, mám starší flash, vždycky dávám hry ve Wave patcheru na wave 3 a všechno vždycky fungovalo, nikdy jsem nic neupdatoval. Až dnes jsem vypálil Dirt 3 a chce to po mě update, můžu to normálně updatovat, nebo mi nepůjdou už starší hry, poradí někdo pls? DIRT 3 má wave 11 , takže vyžaduje DB 12625 . Na ten to můžeš updatovat a nic se nestane - všechny starší hry ti půjdou kromě her s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) . Nemůžeš ale updatovat z DVD - když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Musíš udělat update přes flešku . Stáhni DB 12625 zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Můžu poprosit o nějaký shrnutí? Mám LT+ 1.1 a furt čekám, až se to nějak vyřeší s těma novejma dashbordama, abych už mohl zkusit online.. 1. Jde hrát online i bez nejnovějšího dashe, nebo ne? 2. Pokud nejde, tak jaký je nej řešení? Počkat ještě, nebo stáhnout nejnovější dash a pak znova flashnout už na ten LT+ 1.9 a bude to vše jako dotenkrát s tím LT+ 1.1? Teda, že půjde hrát online s relativně malým rizikem banu.. Díky :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 29, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 1.) Bez nejnovějšího dashe tě to na live ani nepustí, update to stejně bude chtít. 2.) Nejlepším řešením je určitě počkat na LT+ 2.0 :D Ale pokud chceš hrát teď na live s tím relativně malým rizikem banu, tak přesně jak říkáš - Updatovat na nejnovější dashboard a pak reflashovat na LT+ 1.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Můžu poprosit o nějaký shrnutí? Mám LT+ 1.1 a furt čekám, až se to nějak vyřeší s těma novejma dashbordama, abych už mohl zkusit online..1. Jde hrát online i bez nejnovějšího dashe, nebo ne? 2. Pokud nejde, tak jaký je nej řešení? Počkat ještě, nebo stáhnout nejnovější dash a pak znova flashnout už na ten LT+ 1.9 a bude to vše jako dotenkrát s tím LT+ 1.1? Teda, že půjde hrát online s relativně malým rizikem banu.. Díky :party: Podmínka využívání služby LIVE je mít nainstalovanou poslední verzi Dashboard. Mechanika nesmí být spoofována (originální mechanika nesmí být vyměněna za jinou, např. LiteOn za Samsung). Řešení je následující: - vrátit mechaniku do původního stavu (zapsat OFW) - aktualizovat na novou verzi Dashboard (2.0.13146.0) - zapsat CFW LT+ v1.9 (LiteOn, BenQ) či LT v1.9 (Samsung) Pozn.: Toto neplatí pro mechaniky Hitachi, neboť tyto mechaniky nebyly zasaženy novou verzí Dashboard (2.0.13146.0). Vše pak bude fungovat jako doposud, s vyjímkou her s AP2.5, protože proběhly změny v DvdAuthEx (DAE) tabulce. Tyto hry stačí jen upravit pomocí abgx360 a znovu vypálit. Seznam AP2.5 her: - Assassin's Creed: Brotherhood - Call of Duty: Black Ops - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Fable III - Halo Reach - Need for Speed: Hot Pursuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Zdravím, mám XBOX Slim s aktuálním dashboardem 2.0.12625.0 a podle všeho mám mechaniku Lite-On s FW 9504. Pokud jsem teď správně pochopil, pokud se připojím na Live a aktualizuji DB, flashne se mi FW na 0272. Můj dotaz zní: Budu moci v budoucnu bez problémů flashnout na LT+ 2.0 až vyjde s výhodou mé mechnaiky, která má odemčený zápis bez výměny její desky/čipu? Nebo bych to tím updatem totálně podělal? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Zdravím,mám XBOX Slim s aktuálním dashboardem 2.0.12625.0 a podle všeho mám mechaniku Lite-On s FW 9504. Pokud jsem teď správně pochopil, pokud se připojím na Live a aktualizuji DB, flashne se mi FW na 0272. Můj dotaz zní: Budu moci v budoucnu bez problémů flashnout na LT+ 2.0 až vyjde s výhodou mé mechnaiky, která má odemčený zápis bez výměny její desky/čipu? Nebo bych to tím updatem totálně podělal? Díky za odpověď. není to problém, update můžeš udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Zdravím, hele už od vydání nového dashbordu jsem offline, abych neupdatoval. Teď nedávno vyšel LT 1.9, má to cenu updatovat a nechat flashnout nebo LT 2.0 už bude brzo, nevíte někdo? Mam LiteOn mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Čaute, chtěl bych se zeptat, mam mechaniku HITACHI ( která podle všeho má zůstat flashlá ) tak když updatuju na DB 2.0.13141.0 budu moct hrát po live? I se stejným rizikem jako před tímto updatem? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Čaute, chtěl bych se zeptat, mam mechaniku HITACHI ( která podle všeho má zůstat flashlá ) tak když updatuju na DB 2.0.13141.0 budu moct hrát po live? I se stejným rizikem jako před tímto updatem? Díky za odpovědi. ano, riziko je pořád stejné, vždy je nějaké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Čaute, chtěl bych se zeptat, mam mechaniku HITACHI ( která podle všeho má zůstat flashlá ) tak když updatuju na DB 2.0.13141.0 budu moct hrát po live? I se stejným rizikem jako před tímto updatem? Díky za odpovědi. Toto si cital ? http://console-forum.net/tema/124065-1-otazka-1-odpoved?p=1112435#post1112435 Nic sa nezmenilo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.