Reesey Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 ahoj panove, nekde sem cet ze jde hrat hry s flashky,,chapu to dobre???odesel mi hdd a nechce se mi kupovat jinej kdyz mam doma 8 gb flash je to moznost???jednu hru hraji dokud nedohraji takze by mi stacila.pls poradte treba i s navodem. dekuji:psp:
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 Hry na Xbox360 se pohybují v řádech 100 korun. Pokud nemáš úpravu RGH na Xboxu, tak hry stažené z netu nijak nespustis.
0 Machette Odesláno Únor 9, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 A jak dostanu to RGH na Xbox? Prosím vysvětli mi to nějakým schopným návodem
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 Nech si RGH udělat od někoho, kdo tomu rozumí (viz sekce "Bazar"). Rozhodně to není o tom někam nahrát pár souborů a spustit.
0 gho5t Odesláno Únor 9, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 S ohledem na tvoji otázku a způsob jak se o rgh zajímáš ti na tvoji otázku....a jak dostanu to RGH na Xbox?....odpovím jediným možným způsobem....KOUZLEM.
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 a nechce on jen instalovat hry na flash disk misto interniho hdd? 8gb mi ale prijde malo teda
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 No, Reesey (původní tvůrce tématu) asi jo, ale psal to tu v roce 2011, tak předpokládám, že to není aktuální Teďka odpovídáme Machette, která řeší vyloženě zálohy her.
0 gho5t Odesláno Únor 9, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 Ale na Xbox až na pár her nebyla nutná instalace na HDD nebo flash, hráli se z dvd, až ke konci života konzole se muselo ukladat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2019 joo:) jiz to vidim. jsem byl na strane 2 a nevidel aktuepni otazku. asik je cas zavirat takovehle dotazy. nekrofilie mi moc nevoni..
0 LUXALUX Odesláno Červenec 23, 2019 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2019 V 29. 7. 2012 at 22:30, coudas99cz napsal: Zdravím mám též stupidní dotaz..jde na flashku na pc dát hru pro xbox a následně flasku strčit do xka a z této flasky si hru načíst v xboxu?Děkuju za odpověď lze to udělat pokud to myslíš tak že na pc si stáhneš například nějakou hru co jde na xbox dáš ji na flešku a pak ji připojíš do xboxu a hraješ
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 23, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2019 stop necro.lock
Otázka
Reesey
ahoj panove,
nekde sem cet ze jde hrat hry s flashky,,chapu to dobre???odesel mi hdd a nechce se mi kupovat jinej kdyz mam doma 8 gb flash je to moznost???jednu hru hraji dokud nedohraji takze by mi stacila.pls poradte treba i s navodem.
dekuji:psp:
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts