Dlaha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak já zas nejsem až takovej amatér... jen nerad něco dělám ne se 100% jistotou a tak jsem myslel kdyby si to stručně popsal jak postupovat... problém je u mně jen s angličtinou... jinak v pohodě Já jsem ten návod jen tak proletěl, ještě nemám mechaniku doma, takže vhodnější na to by byl Crashíčeq. Bez toho, abych to vyzkoušel, nic radit nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Takže, jak jsem slíbil. Udělal jsem vše podle návodu v balíku iXTREME BURNER MAX (t.j.: updatovat mechaniku, poté zazálohovat OFW a přehrát CFW) a nastavil IMGBURN. Je to napsáno v návodu, ale kdyby to někdo přehlédl, v záložce WRITE musíte mi fajfku u PERFORM OPC BEFORE WRITE!! Stáhl jsem si Driver San Francisco a dal pálit. Dále musíte mít zaškrtnuto Verify (ověřit), aby jste se ujistili, že se DVD opravdu vypálí na 100%. Po necelé hodině bylo vypáleno a následovalo ověřování a věřte nevěřte, DVD se vypálilo na 100%. Po vložení Xbox 360 disk rozpoznal a nyní si dopřávám slasti v podobě hry Driver San Francisco. ;) Pokud budete mít nějaké otázky ohledně pálení nebo flashnutí mechaniky, napište mi PM nebo na chatboxu, pokud mě tam uvidíte. Crashíčeq. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Takže, jak jsem slíbil. Udělal jsem vše podle návodu v balíku iXTREME BURNER MAX (t.j.: updatovat mechaniku, poté zazálohovat OFW a přehrát CFW) a nastavil IMGBURN. Je to napsáno v návodu, ale kdyby to někdo přehlédl, v záložce WRITE musíte mi fajfku u PERFORM OPC BEFORE WRITE!! Stáhl jsem si Driver San Francisco a dal pálit. Dále musíte mít zaškrtnuto Verify (ověřit), aby jste se ujistili, že se DVD opravdu vypálí na 100%. Po necelé hodině bylo vypáleno a následovalo ověřování a věřte nevěřte, DVD se vypálilo na 100%. Po vložení Xbox 360 disk rozpoznal a nyní si dopřávám slasti v podobě hry Driver San Francisco. ;) Pokud budete mít nějaké otázky ohledně pálení nebo flashnutí mechaniky, napište mi PM nebo na chatboxu, pokud mě tam uvidíte. Crashíčeq. ;) Kterou verzi vypalovačky jsi zakoupil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Mám LiteOn iHAS124B a vše jede bez problémů. Do zítřka sem hodím návod pro neangličtináře. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 22, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ... v záložce WRITE musíte mi fajfku u PERFORM OPC BEFORE WRITE!! Pozor, tuto volbu zaškrtnout pouze pro rychlost vypalování 4x. Při doporučené rychlosti pálení 2.4x zůstává toto políčko nezaškrtnuté. Jedná se o funkci Optimum Power Calibration - speciální techniku používanou u novějších CD/DVD vypalovaček k provedení testu zápisu a čtení v oblasti uvnitř LEAD-IN z důvodu zjištění a nastavení nejlepšího výkonu laseru pro vypalování a přizpůsobení pro každý zapisovatelný disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tady je podrobny navod v SK pokut to zatim pomuze http://xbox360.rocknroll.sk/?p=640 a muzu take potvrdit uspech mam Liteon IHAS 624 B a vypalena forza 4 bez jedine chybne hlasky v ImgBurnu.Instalace obou disku na xboxu probehla na 100% a hra mi zatim nespadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 wau tleskám pánové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 HA - pouzivejte media Verbatim vyrobena v Singapore! media vyrobena v indii nefunguji!... Verifying se zasekne v 50 procentech kousek po Layerbreak! Sector: 2133522 with I/O error L-EC Uncorrectable error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jak se ty media poznaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Dostali jste k té mechanice i SATA kabel nebo si ho musím koupit zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Mohl by se nekdo kdo už vypaloval mrknout na jaké ty media pálil jestli Made in India nebo Made in Singapore?Já mám doma 2 krabičky Verbatimek a oboje jsou Made in India. A pozná se to tak že se podiváš na krabičku kde je to na tom štítku napsané :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 JJ JE TO TAM NAPSANY JSEM SLEPEJ:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 S těma Verbatimama se mi to nějak nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 A jaké máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak ja palil na 124-19 b, nejdriv media made in india a 2x ten samy error pri verifikaci... Nastesti jsem tento tyden v alzaci koupil dalsi media - 10 kousku v cakeboxu. A jsou made in singapore. Gow se vypalil i overil bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak uvidíme... Chci se ještě zeptat... je verifikace(ověření) nutný?Nebo je to jen pro jistotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Dostali jste k té mechanice i SATA kabel nebo si ho musím koupit zvlášť? SATA kabel tam není. Mechanika se prodává jako "bulk" verze, je jen v sáčku a je tam CD se Softwarem. Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Takže, jde hned vidět jestli je to model A nebo B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Takže, jde hned vidět jestli je to model A nebo B? Ano. Pokud je mi známo, tak v retail balení (krabice, kabely, šroubky, atd...) se prodává jen nejvyšší model iHAS624. Zbylé ostatní pouze v "bulk" provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Příhodím co jsem zatím odzkoušel na iHAS124B s Burner MAX FW, Forza 4 Disk 1 a) Verbatim 003 pálený na OPC=ON a Rychlost=4x - KO, chyba na 49% při verifikaci b) Verbatim 003 pálený na OPC=OFF a Rychlost=2,4x - OK, vynikající Burn, ověřeno přes KProbe2 test, PI=83/4 (Max/Avg), PIF=4/0(Max/Avg) Zkoušel jsem ještě Batmana se stejným nastavením,opět kvalitní burn v KProbe2 (PI<100,PIF OK) Takže doporučení - komu to zlobí na Verbatimech, vypněte OPC a nastavte rychlost na 2,4x Mám tu ještě BASF/Emtec,tak ještě obětuju to na testy, ať víme co dalšího případně jde taky dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak ja palil na 124-19 b, nejdriv media made in india a 2x ten samy error pri verifikaci... Nastesti jsem tento tyden v alzaci koupil dalsi media - 10 kousku v cakeboxu. A jsou made in singapore. Gow se vypalil i overil bez problemu... jen podotykam, na mediich made in india mi nejelo ani 2,4x bez OPc ani 4x s OPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 ihas 124b zkouseno verbatim singapure vse ok,emtec chyba 49% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Ještě to radši pro zajímavost vyzkoušejte projet přes kprobe2, to že dojede verifikace neznamená, že burn je v pořádku pro potřeby XGD3 které je dost citlivé 1) Stáhnout http://upload.cdfreaks.com/KProbe2/KP2Setup2.5.2.zip 2) Nainstalovat 3) vybrat mechaniku iHAS, nastavení na Speed=4, PI Sum=8 a PO Sum=1 4) Spustit test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jak dlouho trvá ten test? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 asi 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.