=Trolik= Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jak se ma spravne spustit? me vyskoci jen nejaky textak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jak se ma spravne spustit? me vyskoci jen nejaky textak Normálně to spustíš, v menu vybereš správnou mechaniku (iHASxxx),nastavíš výše uvedené parametry (všechny už jsou default, akorát rychlost se musí přehodit na 4x) a nahoře je takové tlačítko jako play na kazeťáku :-) (šipka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Dosavadní zkušenosti většiny uživatelů ze všech koutů světa jsou takové, že vypalování na 4x dělá problémy. Doporučuje se tak již mnohokrát prověřené vypalování rychlostí 2.4x. Pokud jen trochu umíte anglicky, zkuste kouknout na toto téma Xecuteru ZDE. Najdete tam už výše popsané testy z Kprobe 2. Nejen že se tam dočtete o zkušenostech uživatelů s různými metodami pálení a použitýmmi médii, ale také můžete přispět svými výsledky a pomoct tak komunitě v odhalování dalších možností s cílem rozšířit seznam použitelných médií, aby se peníze necpali jen do Verbatimu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Dosavadní zkušenosti většiny uživatelů ze všech koutů světa jsou takové, že vypalování na 4x dělá problémy. Doporučuje se tak již mnohokrát prověřené vypalování rychlostí 2.4x.Pokud jen trochu umíte anglicky, zkuste kouknout na toto téma Xecuteru ZDE. Najdete tam už výše popsané testy z Kprobe 2. Nejen že se tam dočtete o zkušenostech uživatelů s různými metodami pálení a použitýmmi médii, ale také můžete přispět svými výsledky a pomoct tak komunitě v odhalování dalších možností s cílem rozšířit seznam použitelných médií, aby se peníze necpali jen do Verbatimu :-) Jasný souhlas,že TX fórum je jasné jako zdroj poučení i pro nás, ale spíš by bylo lepší probírat věci co jsou lokálně dostupné v obchodech tady u nás a na to mi zase přijde vhodnější naše fórum,pro někoho přece jen může být i ta angličtina bariéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspik Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Hmm, tak mi to hned chciplo... Ani test neprobehl... starting drive, stopping drive. a hned vyjede result... Date : 23.10.2011 13:19:16 Model : 2-0-0-0 Z:ATAPI iHAS124 B AL0S Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation] Speed : 4x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 00:02:00 (0) Sampling count : 0 Errors : 1 PI Max : 0 PI Average : 0.0 PI Total : 0 PIF Max : 0 PIF Average : 0.0 PIF Total : 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak návod postovat nebudu, když už jeden existuje. ____________________________________________ Příhodím co jsem zatím odzkoušel na iHAS124B s Burner MAX FW, Forza 4 Disk 1 b) Verbatim 003 pálený na OPC=OFF a Rychlost=2,4x - OK, vynikající Burn, ověřeno přes KProbe2 test, PI=83/4 (Max/Avg), PIF=4/0(Max/Avg) To xmod: Pokud už existuje nějaký rip Forzy u které nehrozí BAN, hoď mi prosím do PMka název toho release. Díky. Crash. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak já můžu potvrdit - Driver San Francisco, Forzu 4 i Gear of War 3 - vše proběhlo v pořádku (verbatim - 2,4X) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Mě se ten test zasekne u scannig .... ( měl jsem starou verzi ) Jnak hra normálně jede v boxu :cheesygrin: ID media: MKM003 min. zápis je 4x MKM001 min. zápis je 2.4x jsem zvědaví kdo má ty 01 čky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak já můžu potvrdit - Driver San Francisco, Forzu 4 i Gear of War 3 - vše proběhlo v pořádku (verbatim - 2,4X) A na jaké média si pálil?Singapore nebo India? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 ID media:MKM003 min. zápis je 4x MKM001 min. zápis je 2.4x b) Verbatim 003 pálený na OPC=OFF a Rychlost=2,4x - OK, vynikající Burn, ověřeno přes KProbe2 test, PI=83/4 (Max/Avg), PIF=4/0(Max/Avg) Tady se rozchází vaše dva údaje o min. rychlosti vypalování na média MKM003? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tady se rozchází vaše dva údaje o min. rychlosti vypalování na média MKM003? MKM003 - Made in Singapore normálně lze nastavit 2,4x - přikládám důkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jj, já jen aby to ostatní uživatele nemátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak aktuálně dohromady třetí úspěšný pokus s 003 Verbatimy na 2,4x bez OPC prošel kontrolou v Kprobe2 bez potíží v obou ukazatelích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tady se rozchází vaše dva údaje o min. rychlosti vypalování na média MKM003? Moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Poslední provedený pokus byl s BASF/Emtec (identifikace RICOHJPN-D01-67) - podle očekávání nestojí za moc, verifikaci sice dokončí, ale KPRobe2 v obou údajích vysoko nad standard, takže na normání XGD2 asi v pohodě, na XGD3 raději Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jak poznám, zda je médium MKM001 nebo MKM003? Mám doma asi 30 DVD+R DL Verbatim, všechny Singapure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 V imguburnu se ti to napíše ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jak poznám, zda je médium MKM001 nebo MKM003?Mám doma asi 30 DVD+R DL Verbatim, všechny Singapure. Podívej se na ten obrázek co jsem postoval před momentem, je to tam označené červeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak já jsem v pohodě měl jsem s OPC Date : 23.10.2011 16:43:01Model : 1-1-0-0 D:ATAPI iHAS124 B AL0S Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation] Speed : 4x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 4173823 Sampling count : 244322 Errors : 0 PI Max : 38 PI Average : 1,21 PI Total : 37173 PIF Max : 4 PIF Average : 0,18 PIF Total : 5514 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak po spaleni prvnich par medii mam docela zajimavy vysledky. media Verbatim (India) s OPC, 4x speed, 2ks OK s OPC, 2.4x, 1ks OK a 1ks KO bez OPC, 2.4x, 2ks KO vypalovacka liteon ihas 124 jedno dobre vypaleni dvd pri 2.4x je asi nahoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 kdes ten indickej humus koupil? já dneska nabral 20 verbatimu v Alze made in Synga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Kde se da zjistit kde byly ty DVD vyrobeny? Kupuju na Alze, ale nevsiml jsem si v popisu ze by to nekde bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nemel jsem doma ani jeden kousek, u nas ve meste nebyly nikde k sehnani (protoze kde to taky asi v sobotu sezenu - hypermarkety to bezne nemaji :D). Tak jsem u kamose znarodnil jeden 10ks spindl a evidentne mu tam lezel uz nejakej patek... Objednam nejaky z alfacompu a uvidime jaky prijdou. Netusite jaky tam maji? (z alzy to nechci, ciste ze zasady) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMarty Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nemel jsem doma ani jeden kousek, u nas ve meste nebyly nikde k sehnani (protoze kde to taky asi v sobotu sezenu - hypermarkety to bezne nemaji :D).Tak jsem u kamose znarodnil jeden 10ks spindl a evidentne mu tam lezel uz nejakej patek... Objednam nejaky z alfacompu a uvidime jaky prijdou. Netusite jaky tam maji? (z alzy to nechci, ciste ze zasady) Kupoval jsem minuly tyden v alfe 10ks spindl a je to Made in Singapore....tak doufam ze u toho zustanou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Kupoval jsem minuly tyden v alfe 10ks spindl a je to Made in Singapore....tak doufam ze u toho zustanou:) Diky za info, hned to objednam. Doufam ze mi prijdou taky ty ze Singapu. Otestoval jsem jeste 2ks maxell, je to plny chyb, takze je to nepouzitelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.