MrFreewall Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Já to nechápu... Vypálim Verbatim DVD+R DL Made in Singapore MKM003 s OPC rychlostí 4x, verifikace proběhne úspěšně, a stejně mi to konzole neni schopna instalovat na HDD... Prostě se sekne na 44% instalace...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Já to nechápu... Vypálim Verbatim DVD+R DL Made in Singapore MKM003 s OPC rychlostí 4x, verifikace proběhne úspěšně, a stejně mi to konzole neni schopna instalovat na HDD... Prostě se sekne na 44% instalace...:cry: Je to vubec cely zajimavy. Vypalil jsem jeden kousek Verbatim DVD+R DL (India, MKM003), s OPC rychlosti 4x, mechanika to po sobe neprecetla - verifikace selhala nekde kolem 50%. Budiz, stava se... Zkusil jsem to dat prekontrolovat pres Kprobe2 a vysledek byl moc peknej, podle cisel by to mohlo byt pouzitelny - A TO ME NA TOM NEJVIC ZARAZILO. Mechanika to sama po sobe v imgburn neni schopna overit, ale v Kprobe2 si chrochta blahem? :cheesygrin: Instalace na hdd do xboxu hlasila chybu na 47%. Vysledek nepouzitelnej, ale rozpor mezi verifikaci imgburn a testem kprobe je zajimavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 prosím Váas jak poznám že jde o model B? chci si dnes koupit tuto mechaniku DVD RW LiteOn Black IHAS124-19 ±R/±RW/RAM/DL,bulk,SATA ale podle c4cveak by to mela byt LITEON 124B.Nerad bych udelal chybu Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Už se tady na to odpovídalo - je to na ní napsané !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 omlouvam se ze jsem se ptal znova.Me to nedalo protoze mechaniku objednavam pres net.A nikde v popisu jsem to nenasel.Asi tedy budu muset jit do obchodu a prohlidnout si ji osobne, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 omlouvam se ze jsem se ptal znova.Me to nedalo protoze mechaniku objednavam pres net.A nikde v popisu jsem to nenasel.Asi tedy budu muset jit do obchodu a prohlidnout si ji osobne, ze? Ano v popisu zboží na e-shopech to není, je to fyzicky na štítku napsané, že za tím iHas X24-xx je písmeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jinak pro zajímavost - autor Burner MAX FW náš drahý Commodore potvrzuje stejný závěr co sem učinil ze svých pokusů taky: [2011-10-23 05:14AM UTC] #c4e <c4eva_> if burning at 4x and it fails on your system, try 2.4x (opc off) on verbatims, works for me everytime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Já to nechápu... Vypálim Verbatim DVD+R DL Made in Singapore MKM003 s OPC rychlostí 4x, verifikace proběhne úspěšně, a stejně mi to konzole neni schopna instalovat na HDD... Prostě se sekne na 44% instalace...:cry: Proč taky pálíš rychlostí 4x? Rychlost 2,4x je větší pravděpodobnost, že to bude fungovat. Ty si radši zkurvíš DVD9, než aby jsi počkal pár minut déle. Nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Opc off smaŽit na 2.4 verbatim a vse funguje v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Proč taky pálíš rychlostí 4x? Rychlost 2,4x je větší pravděpodobnost, že to bude fungovat. Ty si radši zkurvíš DVD9, než aby jsi počkal pár minut déle. Nechápu jde o to ze nektere vypalovacky rychlost 2,4x nepodporuji..a pali min. rychlosti 4x.. /to se tyka hlavne, stolnich mechanik../ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zdravím! CHtěl bych se zeptat... Fotnul jsem si mechaniku z odkazu v příspěvku #39 (Lite-On ihas124-19) abych ji mohl obědnat u nas v pc shopu... Tak mi ji obědnali a řekli, že bude mít i LightScribe, nikde jsem nenašel, že tato mechanika tu funkci má? Zdali mi neobědnali něco jinýho a netvrdí, že to je ona, tak se chci zeptat zda tu funkci light Scribe má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jde o to ze nektere vypalovacky rychlost 2,4x nepodporuji..a pali min. rychlosti 4x.. /to se tyka hlavne, stolnich mechanik../ Ale my se tu bavíme o konkrétních mechanikách Liteon určité řady a tam ta podpora je. O jiných mechanikách se tu ani nemá smysl bavit :-) Zdravím! CHtěl bych se zeptat... Fotnul jsem si mechaniku z odkazu v příspěvku #39 (Lite-On ihas124-19) abych ji mohl obědnat u nas v pc shopu... Tak mi ji obědnali a řekli, že bude mít i LightScribe, nikde jsem nenašel, že tato mechanika tu funkci má? Zdali mi neobědnali něco jinýho a netvrdí, že to je ona, tak se chci zeptat zda tu funkci light Scribe má? iHAS124 je základní model, nemá funkci LightScribe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 funkci nepotřebuješ - zbytečně to zvyšuje cenu . Je to popisování laserem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 jde o to ze nektere vypalovacky rychlost 2,4x nepodporuji..a pali min. rychlosti 4x.. /to se tyka hlavne, stolnich mechanik../ Tak jasně, ale snad se tu bavíme o konkrétním firmware pro konkrétní typ lite-on mechaniky Edit: Sorry nevšiml jsem si že už jste mu na to odpovídali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 JJ ja vím co to je za funkci píšu to jen z jednoho důvodu a to aby mi nedali nějaký jiný model a pak netvrdili, že to je ten, co jsem chtěl... Obědnal jsem si zmiňovanou Lite-On ihas124-19 a řekli mi, že ji mají a bude mít i ten Light Scribe... A pak zjiš´tuji, že tento model ji nemá to znamená, že mi obědnali něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Funkci LS mají modely iHAS224/424/624. Všechny tyto jsou iXtreme Burner MAX kompatibilní, jen to musí být model "B" <--- dost podstatné (existuje v prodeji ještě model "A", který není kompatibilní a model "Y", ale ten už je starý a neměl by se jako nový nikde v prodejnách objevovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 JJ ja vím co to je za funkci píšu to jen z jednoho důvodu a to aby mi nedali nějaký jiný model a pak netvrdili, že to je ten, co jsem chtěl... Obědnal jsem si zmiňovanou Lite-On ihas124-19 a řekli mi, že ji mají a bude mít i ten Light Scribe... A pak zjiš´tuji, že tento model ji nemá to znamená, že mi obědnali něco jiného... Asi ten model vyšší.. Na kolik tě vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 550Kč mi řekli! No každopádně až to příjde, tak si to skontroluji zda to je jeden z těch podporovaných modelů a hlavně ta B verze... Jinak doufám, že se nemůže stát, že mi ji dají bez žádne nálepky kde je ten typ psaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Podle mně to bude ta 224 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Po emailové komunikaci s alfou potvrzuji, že http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140004000000R97 je také revize B a tudíž ta správná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jenom je škoda , že platíš o stovku víc za funkci , kterou nebudeš používat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 zdar, tak jsem si poridil podporovanou mekchaniku nahral novy firmware. Media Verbatim MKM003 a stejne na hov... Palil jsem to s OPC 4x. Nevite v cem je problem????? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 ANO VÍM V ♥♥♥♥♥ITĚ....proč to pálíte ♥♥♥♥♥ 4x!!!!! Palte to 2,4x a nestěžujte si a bez OPC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 zdar, tak jsem si poridil podporovanou mekchaniku nahral novy firmware. Media Verbatim MKM003 a stejne na hov... Palil jsem to s OPC 4x. Nevite v cem je problem????? diky Pokud by jsi to tady četl tak se doporučuje pálit na 2,4X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Heh, tak jsem z toho jelen. Teď jsem smahnul Forzu 4 release COMPLEX rychlostí 2,4x bez OPC (jako je doporučeno) a při verify to nahodilo chyby, v xboxu se sekne při instalaci. Předevčírem jsem pálil Drivera rychlostí 2x s OPC a jede všechno jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.