Zavorka Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Něco nového :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 :D :D :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 přebijem spačíčka :lol: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Po pauzičce zas zpět.. toto je alá "Piškot" (Piškotík,Piškotek,já na ní obvykle volám kočko) + Každý druhý den nová fotografie až do konce Listopadu 2012. www.chips07.deviantart.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Ta lama a Piškot jsou libový fotky. :) Fotím pro zábavu. Hlavně přírodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 ten barevnej piskot vypada dost pekne, skoda tech usmiknutych usi nahore. Ten les taky dobry, bezva kontrast barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) no nevim no,posuďte sami..mít kvalitnější foťák,tak by to možná bylo lepší...ale líbí se mi,nevim jak vám.Jinak fotka 100% bez úprav. a jedna teda s hodně úpravama (možná až moc :lol:) ale i tak se mi prostě líbí. (btw. budu rád za komentáře,případně jak v nějakym programu zvýraznit barvy fotky a podobně.Ale komentáře typu ''nic moc - tobě se to líbí,ale mě ne'' a podobný,bezpředmětný komenty si prosím nechte,díky) Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem Smaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Ta druhá je lepší jelikož na té první jsou ty stromy vlevo celkem rozmazané(prostě nekvalitní). PS: Tvoje holka? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Ten foťák zaostřoval na tu osobu,takže jsem myslel že je jasný,že zbytek v pozadí bude nějak rozmazanej :lol:..ale tak asi ne. Btw. moje holka to není:D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Od nového roku jdu na analog..zeptám se lajtsky -Lomografuje někdo-? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 taky asi přidám novinky :D omlouvám se za množství :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) dvě ukázky z nočního parku :D.. Zavorka : Ten pes je super Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem Smaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 velice zajimavé noční fotky čím že to bylo focené? díky moc, a kdo by věřil že je fotka focená isem 1600 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 kodak easyshare zd710 .. nic extra,obyčejnej foťák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 hodnocením je na tom velmi dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Ježiši ten pes, to je úžasný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Foto dobrá ale malé psy nemusím, sorry moje věc. Ale ten druhý obrázek je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Foto dobrá ale malé psy nemusím, sorry moje věc.Ale ten druhý obrázek je krása fotky dost dobrý,pes roztomilej...a taky nemám rád gangam style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 zde je můj naprosto první film, který jsem kdy natočil a vydal na internet..uplne jsem sním zapomel pochlubit http://www.youtube.com/watch?v=dxscN2OkcBA a pár obrázku.. www.chips07.deviantart.com www.youtube.com/adamlaskavhq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 menší aktualizace: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 wow..až na toho první psa kterej se mi bohužel moc nelíbí to je všechno super! btw já myslel že ten kamio coca cola existuje jen v reklamách :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 díky moc :) já nad tím nikdy nepřemýšlel, ale nedávno jsem někoho viděl jak ho fotí tak jsem si řekl že bych ho taky mohl zkusit vyfotit :D ale musel jsem 2h čekat než mi tam přestali lidi lézt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Krásné fotky, jo a ten coca-cola truck jezdí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 děkuju moc :) jo a ještě jednu než poletím k rodíčům na vánoční večeři :D zkoušel jsem přidržet 50mm f/1.2 objektiv od minolty před foťákem a udělat rychle 8fotek, jedna se naštěstí povedla výsledek vidíte. každopádně se nemůžu dočkat až mi dorazí minolta adaptér pro nikon abych mohl bez problémů s MF fotit, protože světelnost f/1.2 je brutální :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.